kadın erkek demeden her türk gencinin hayalidir. ha kimse benim hayalim budur demez ama karşısına böyle bir fırsat çıkınca da aşk bahane olur.
devamını gör...
genelde kendini geliştirememiş, hayattaki en büyük hedefi evlilik olan kişilerdir. sonuçta en büyük hayali evlilik ise en iyi şartlarda olmalı değil mi ama? *
devamını gör...
hayali "bir meslek sahibi olmak" olmayan insanların hayalidir. biraz tuhaf bir cümle oldu ama olsun.
devamını gör...
surrealizm akimindan etkilenmis ruhlar...
devamını gör...
bu kişilerin aklına hiç mi gelmez, parayla mı evlendim, sevdiğimle mi, yoksa rahatlığa mı aşığım? bunca zenginlik propagandasına karşılık pek de şaşırılmaması gereken hayaldir çoğu insan için.
devamını gör...
en zengin olma yolunda insanı hırslandırır.
bir filmde geçiyordu şu replik (bkz: hepinizi karım yapacağım).
devamını gör...
aslına bakarsanız erkeklerin bulması daha kolay , kadınların bulması daha zor olan şeydir.
devamını gör...
kendi paramı kazanmaya çalışıyorum dolayısıyla böyle bir hayalim yok.
devamını gör...
babanı seçemezsin ama kayınpederini seçebilirsin. bu yolsa yılmadan devam çocuklar.
devamını gör...
10.
konfor hayali diyebiliriz.
devamını gör...
11.
kadın veya erkek olsun,geleceğinizi,maddiyatınızı hayallerinizi,yaşam standartlarınızın koşullarını asla karşı tarafın insiyatifine,belirleyici olmasına bırakmamalı izin vermemelisiniz. bu erkek için parası olan kadın bulayım ya da parası olan koca bulayım diye düşünen kadın içinde geçerlidir.
gün gelir o zengin dediğiniz şahış paralı olmanın verdiği hissiyatla aynı sizde olduğu gibi başka kişileri elde etmeye çalışır ve aldatılırsınız.
devamını gör...
12.
hayatını bir kişiye adamaya göze almış insandır. bu hayatta ne yaptın sorusuna yanıt veremeyecek kadar boş bir insandır.
devamını gör...
bir kezban hayalidir. zengin erkek gider ailesi zengin olan güzel kadınla evlenir. kezban ablalar hiç bir zengin erkek sizin gibi çulsuzlarla evlenmez. o türk dizilerine inanmayın.
devamını gör...
(bkz: gold digger)
devamını gör...
zamanının büyük bir kısmını zengin koca aramakla geçiren ve konforlu bir yaşam sürme hedefine harcayan bir grup materyalist kadınların yeni hedef ve planları, yine zengin kocadan kallavi bir tazminat ve nafaka alarak boşanmak olacaktır. ileride rastlarsanız şaşırmayın.
devamını gör...
genel kanının aksine zengin bir hanım bulma hayaliyle yaşıyorum.
devamını gör...
genelde kadınların istediği şey ve birazcık güzelsen alıyorsun zengin adamı ama bir erkeğin hayalini kurması bile zor olan şey zengin bir kadınla evlenmek istiyorsan özelliklerin baya iyi olmalı genelde (sadece fiziksel özellik değil her türlü)

bu ülkede sıradan bir kadın bile ev,araba,sigorta vs. gibi şeyler istiyor zengin kadında senin para dışında ki konularda çok iyi olmanı istiyor.
devamını gör...
zengin olmayı sağlayacak iş hayalinden önce geliyorsa büyük zarardır. insan hayatta sadece kendine dayanmalı. zengin olmak istiyorsa bile bunun kaynağı yine kendi olmalı.
devamını gör...
o zaman güzel ve gerçekten yaşanmış bir olayı alıntılayarak bu başlığa güzel bir tanımla katkıda bulunalım.

--- alıntı ---

çok ilginç bir yazışma bu; belki daha önce okumuş olanlarınız vardır. fakat internette dolaşan bu yazıyı sizlerle paylaşmaktan kendimi alamadım. adam, dünyanın en ünlü finans şirketlerinden birinin başkanı olabilir. ama burada “güzin abla”lık yapıyor. hem de çok yerinde ve tam benlik bir cevap veriyor, zengin koca peşindeki kıza. bu sıkıntılı günlerde biraz gülümsemek hiç de fena olmayacak sanırım.

dünyanın en büyük finans şirketlerinden j.p. morgan’ın ceo’su james dimon, zengin koca avcısı bir kızın attığı elektronik postaya bakın nasıl cevap veriyor.
önce kızın j.p. morgan’a yolladığı elektronik postaya bir göz atalım:
“sayın morgan, size karşı dürüst olacağım. bu yıl 25 yaşına giriyorum. çok güzelim, iyi bir stilim var ve kaliteli şeyleri severim. yıllık geliri en az 500 bin dolar veya daha fazla olan bir adamla evlenmek istiyorum.
açgözlü olduğumu düşünebilirsiniz, fakat new york’ta yıllık geliri 1 milyon dolar olan insanlar maalesef orta sınıf sayılıyor. çok şey istemiyorum.
sizin sitenizde yıllık geliri 500 bin dolar veya daha fazla olan birileri var mı? hepiniz evli misiniz? bu konuları merak ediyor ve sormak istiyorum, sizin gibi zengin insanlarla evlenmek için ne yapmam gerek?
bugüne kadar birlikte olduğum erkekler arasında en zengini yılda 250 bin dolar kazanıyordu. central park’ın batı yakasında, yüksek bütçeli rezidanslarda yaşamak isteyen biri için yıllık 250 bin dolar yeterli değil.
size alçak gönüllülükle soruyorum;
1) zengin bekârlar nerede takılır? (lütfen bar, restoran, spor salonu, kulüp vs. gibi mekânların isimlerini ve adreslerini yazar mısınız?)
2) hangi yaş kategorisine odaklanmalıyım? 3) çoğu zenginin eşleri neden ortalama güzellikte? birkaç kızla tanıştım; güzel veya ilgi çekici değiller ama zengin erkeklerle evlenebilmişler.
4) kimin karınız, kimin yalnızca sevgiliniz olabileceğine nasıl karar veriyorsunuz? benim hedefim evlenmek. zengin bir adamla evlenebilmek için ne yapmalıyım?”
saygılarımla
bayan güzel


işte dımon’un kıza yanıtı

“sevgili bayan güzel, yazınızı büyük bir ilgiyle okudum. tahmin ediyorum ki sizin gibi aynı soruları soran pek çok genç kız vardır.
lütfen profesyonel bir yatırımcı olarak durumunuzu analiz etmeme izin verin. benim yıllık gelirim 500 bin doların üzerinde, sizin kriterlerinize uyuyor, bu sebeple zamanınızı boş yere çalmadığımı umut ediyorum.
bir işadamı gözünden bakarsak, sizinle evlenmek kötü bir fikir. nedeni ise çok basit, lütfen açıklamama izin verin.
detayları bir kenara bırakırsak, yapmaya çalıştığınız şey ‘güzellik’ ile ‘para’ ikilisini takas etmek: a kişisi güzelliği sağlar, b kişisi de bunun için ödeme yapar, gayet adil.
fakat burada ölümcül bir problem var; sizin güzelliğiniz kaybolacak ama benim param iyi bir sebep olmadıkça tükenmeyecek.
aslına bakarsanız, benim gelirim yıldan yıla artabilir, ancak siz yıldan yıla güzelleşemezsiniz. bu sebeple, ekonomik açıdan bakarsak, ben değer kazanan bir varlıkken siz değer kaybeden bir varlıksınız. hem de sıradan bir değer kaybı değil, katlanarak artan bir değer kaybı.
eğer güzellik sizin tek varlığınızsa, değeriniz 10 yıl sonra çok daha düşük olacak.
wall street’te kullandığımız bir terimden yola çıkarsak, sizin için ‘takas pozisyonu’ diyebiliriz, ‘satın al ve bekle’ değil.
sizi satın almak iyi bir fikir değil, bu sebeple kiralamayı tercih ederim. çünkü alışveriş değeri düşen bir şeyi uzun süre elde tutmak hiç de akıllıca değildir. şüphesiz; aynı şey sizin istediğiniz evlilik için de geçerli.
bu yazdıklarım size zalimce geliyorsa bir de şöyle düşünün; tüm paramı kaybetseydim, beni terk etmez miydiniz? aynı şekilde güzelliğinizi kaybettiğinizde, benim de çıkış yolunu bulmam gerekmez mi?
yıllık geliri 500 bin doların üstünde olan insanlar aptal değil; sizinle yalnızca çıkarız ama evlenmeyiz. size, zengin bir adamla evlenme fikrini unutmanızı öneririm.
bu arada, yılda 500 bin dolar kazanan o zengin siz olabilirsiniz. zira o kadar parayı kazanmak, zengin bir aptal bulabilme ihtimalinizden daha yüksek.”
ceo j.p. morgan

--- alıntı --- kaynak burdan buyrunuz

evet adam resmen seni napayım. zaten ben zenginim kiralarım on sene sonra bi daha kiralarım demiş. yani güzel hanımlar boşverin zengin kocayı falan, çalışın çabalayın emek verin kendi ayaklarınızın üzerinde durun. başkalarının attığı temellerin üzerinde durmayın. zengin kadın bulurum diye gezen hemcinslerime zaten tek kelime etmeyeceğim. (bkz: suratınıza tükürmek isterdim,ama ondan da anlamazsınız ki siz)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"zengin bir eş bulma hayali" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim