soyadları yurtseven olan beş kardeşten oluşan bir müzik grubudur.

zeynep yurtseven, hüseyin yurtseven, hasan yurtseven, mustafa yurtseven ve ismail yk'dan oluşur.
devamını gör...
türk müzik piyasasının gördüğü en ilginç gruplardan biri. bu ilginçliğin belli bir kısmını üyelerin giyim tarzları oluştursa da söz konusu ilginçlik yalnızca kıyafetlerden kaynaklanmıyor.

1 - yaptıkları müzik arabesk desen arabesk değil, pop desen pop değil, techno desen hiç değil... kendi formatlarını oluşturmuş durumdalar ve yıllardır bu şekilde devam ediyorlar.

2 - bu kardeşler para kazanmak için böyle müzikler yapıyor. yoksa grubun en tanınır üyesi ismail (bkz: ismail yk) dediğiniz adam 10'dan fazla enstrümanı ustalıkla çalan bir insan. (kendi müzik tarzını oluşturan orhan gencebay'ın 30 enstrüman çalabildiği düşünülürse gayet iyi bir sayı). yaptıkları müziğin acayip olduğunu inkar etmiyorlar, gerçek sanat yapsalar aç kalacaklarını ve değer görmeyeceklerini biliyorlar.

3 - dinleyici kitlesi düşük eğitim seviyeli insanlar ve tiktokçulardan ibaret olsa da grubun üyeleri oldukça iyi yetişmiş insanlar. grubun tek kadın üyesi zeynep yurtseven elektronik yüksek mühendisi ve bilgi işlem uzmanı, ismail elektrik mühendisi ve 10'dan fazla enstrümanı ustalıkla çalıyor, mustafa oto teknisyeni, hüseyin yine elektronik mühendisi, hasan elektronik teknisyeni.

ilginç olmasına rağmen severek dinliyoruz efendim.
devamını gör...
gerçekten yurt sevdiklerine dair bir info bulunmamaktadır.
devamını gör...
almancı müzisyenler. arabesk - arabesk rap tarzında müzikle uğraşırlar. gerçekten öz kardeşler mi bilmiyorum.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yurtseven kardeşler" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim