yılandan korkma durumudur. aslında sizin ona verebileceğiniz zarar kadar size sarar vermez.
devamını gör...
şu hayvanı gördüğümde korkudan ziyade iğreniyorum direk öldüresim geliyor.
devamını gör...
bende mevcut olan fobi. tv'de görünce bile gözlerimi kapatıyorum. tuhaf olan ise bu fobi bende önceden yoktu. birçok defa canlı yılan elime aldım, çok defa yılanla insanları korkuttum. daha sonra her ne olduysa ben de korkmaya başladım. umarım en yakın zamanda bu fobiye haddini bildiririm.
devamını gör...
yılan serdar sayesinde aşılabilecek fobidir.
devamını gör...
(bkz: ofidyofobi)
devamını gör...
devamını gör...
bir ağabeyimiz yaşıyor bu fobiyi. öyle bir fobi ki, televizyonda bile yılan görmeye korkuyor. bir kere yılanlı bir film seyretmiş böyle, korkunun etkisiyle yılan çıkacak diye tuvalete bile girememiş. aklıma geldikçe dalgasını geçerim.
devamını gör...
hayvanından tiksinmem ama görünüşü kadın karakteri yılan olanı sevmem.
devamını gör...
dedemde de mevcuttu, bırak kendisini görmeyi ismini duyduğu an bile hoşlanmazdi yılanın. her insan farklı farklı işte, tuhaf fobileri olabiliyor.
devamını gör...
rahmetli annemde çok feci bir şekilde vardı. lise son sınıfta kendisine yapılan bir eşek şakasından kalma, adını duyduğu anda bile fenalaşırdı rahmetli.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yılan fobisi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim