cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, ak parti grup toplantısında covid için geliştirilen yerli aşının nisan ayında kullanılacağını söyledi.

etki ve sonuçlarını merakla beklerken bir yandan da acaba söylenenler olacak mı diye düşündürtüyor.
devamını gör...
her zaman ki gibi yalan haberdir. akp ve tayfası bu memlekete faydalı bir şey için uğraşmaz.
devamını gör...
hepimiz bir bekleyiş içerisindeyiz maalesef. kimi aşının biran önce getirilip yapilmasi taraftarı iken birileri de kocaman bir komploda olduğumuzu ve aşıya türlü türlü seyin katılıp bilim kurgu misali beynimizin kontrol edileceğini düşünüyor sahi kim bunlar?
devamını gör...
15 temmuz milli irade aşısı mı?
devamını gör...
yüzde yüz yerli ve milli olan ve bütün avrupa'nın bizi kıskanmasına sebep olacak çok değerli bir tıbbi buluşun sağlık piyasasına sürülmesiyle tarih kitaplarında kendine çok büyük yer bulması beklenilen gün!!
devamını gör...
3. faz calismalari icin gönüllü aranan asi.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
2 doz pfizer aşısı oldum ama bu seçenek bende de çıkıyor, acaba 3.doz hatırlatma dozu olmama gerek var mı? varsa yine mrna aşısı olamıyor muyum? diye merak etmeme neden olan duruma özne aşının tarihi.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yerli aşı tarihi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim