mrengineer yazar profili

mrengineer kapak fotoğrafı
mrengineer profil fotoğrafı
rozet
karma: 35 tanım: 4 başlık: 0 takipçi: 1

son tanımları


kadınları anlamak

erkekler kadınları anlayamaz, kadınlarda erkekleri anlayamaz. anlasalar zaten birbirimizden bir farkımız kalmazdı.
devamını gör...

amazon prime video

kardeşim 8 tl ye bir ton özellikten faydalanıyorsunuz beğenmiyorsunuz. ben yaklaşık 1 senedir amazon prime kullanıyorum. avantajlarını sıralarmak gerekirse
1)amazondan yaptığınız alışverişlerde kargo ödemiyorsunuz. ve bazı illerde hızlı teslimat seçeneği var. 1-2 gün içinde teslim ediyorlar.
2)amazon'un oyun mağazasında her ay 5 oyunu yanlış hatırlamıyorsam ücretsiz olarak alabiliyorsunuz.
3)twitch prime ile izlediğiniz bir yayıncıya ücretsiz abone olma hakkı kazanıyorsunuz.
4)amazon prime gaming ile farklı oyunlarla ilgili içerikleri ücretsiz alabiliyorsunuz. skin vs. tarzı malzemeler.
5)amazon'un kendi yapımları ve amazon videoda yer alan diğer dizi, filmleri izleyebiliyorsunuz.
tüm bu avantajlarını baz alırsak kesinlikle oldukça kullanışlı bir hale geliyor. 8 tl ile kimse batmaz almanızı tavsiye ederim.
devamını gör...

albert camus

yabancı kitabı ile keşfettiğim ve hayran kaldığım bir yazar. bir insanın topluma nasıl yabancılaşabileceğini hatta duygu yoksunu bir insana bile dönüşebileceğini usta bir dille anlattığı eseridir. yazarın tüm kitaplarını listeme ekledim. kısa sürede umarım hepsini okuyabilirim. (not: yazarın yabancı kitabının uyarlaması olan yazgı filmini izlemenizi öneririm. yönetmeni zeki demirkubuz olan film en başarılı türk filmi örneklerinden birisidir.)
devamını gör...

tehlikeli oyunlar

bu ay kitap kulübünde okuyacağım kitap. açıkcası kalın kitapları çok fazla okuyabilen birisi değilim. ama bu kitabı okumak zorunda olmak gözümü epey korkutuyor. umarım korktuğum olmazda rahat bir şekilde okuyup bitirebilirim.
devamını gör...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim