mehricim yazar profili

mehricim kapak fotoğrafı
mehricim profil fotoğrafı
rozet
karma: 39 tanım: 11 başlık: 0 takipçi: 1

son tanımları


gereğinden fazla rüya görmek

bu aralar o kadar çok ve öyle gerçekçi rüyalar görüyorum ki bir sabah uyanıp telefonumu karıştırıp rüyamda gelen mesajı aramışlığım var. geldiğine o kadar emindim ki. ruhen yorulmuş uyanıyorum ben rüya görünce ya.
devamını gör...

sarhoş uyumak

kaçta uyursan uyu erkenden uyanmana sebep olan, bir şişe suyu bir yudumda içirip vaktin de varsa eğer miskin miskin geri uyumanı sağlayan sevdiğim bir eylemdir.
devamını gör...

bilişim çağında 50 bilişim öğretmeni kontenjanı açmak

dersine giremediğimiz, - özel okullar yıllardır bilişim, robotik reklamı yaparken - sizin devlet okulunda bu çağda mahrum bıraktığınız her bir öğrencimizin ve başka branşları dersimize sokarak hakkına girdiğiniz her bir öğretmen arkadaşımızın hakkı var o 50 kontenjanın içinde. diyeceklerim bu kadar.
devamını gör...

kpss 2021

bir öğretmen olarak öğretmen olduğumu kanıtlamak için 2 yıldır hazırlandığım sınavdır. ancak sınavdan sonra artık özel sektörde yoluma bakacağım. zira bilişim çağında bilişim teknolojilerine verilen 50 kontenjan (evet elli) eğitim politikası adına beklentilerimi yeterince netleştirmiştir. yani kısacası bilişim teknolojileri öğretmeniyseniz 88 alsanız dahi atanamayacağınız sınavdır.
devamını gör...

pqueen

sesini, gülüşünü, tavrını, üslubunu, kalitesini vs vs hepsini ayrı beğeniyorum. çizgisini bozmayacağına da nedense çok eminim. kendisini tebrik ederim öpüyorum sizi ve o tatlı köpüşünüzü.
devamını gör...

bozcaada sevgili gün batımı şarap peynir

sevgilime kavuşayım da çorum'da gün batımına karşı bile olur.
devamını gör...

sizi kaybetmek istemeyen ama sizi sevmeyi bilmeyen insanlar

hoşgeldin toxic ilişkiye dedirten tiplerdir.
devamını gör...

sizi sevmeyen yazarlara söylenmek istenenler

ayyyy noolur sevin beni, haspam!
devamını gör...

hülya avşar'ın zenginlik ile ilgili açıklaması

kimler kimler ne acılarla sınanıyor ya rab dedirten, içimi cız ettiren açıklamadır. kıyamiş hülyam
devamını gör...

akraba

hiçbir kan bağı beni sevmediğim insanlarla, dıdısının dıdısının derdiyle uğraşmaya mecbur bırakamaz özür dilerim sevgili akbabalarım.
devamını gör...

makyajını sil tecavüzden kurtul

değil makyajı, terlisi akması kokması fark eder mi acaba o tiynetsizlere? bırakın rica ederim şu uydurulan kılıfları dile dahi getirmeyelim de normalleştiremesinler, kulak aşinalığı dahi oluşmasın.
devamını gör...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim