cuckquean yazar profili

cuckquean kapak fotoğrafı
cuckquean profil fotoğrafı
rozet
kalbimiz seninle
karma: 78 tanım: 18 başlık: 0 takipçi: 3

son tanımları


işi olmadığı halde hep erken kalkan kişi

çişi gelmektedir erkenden.
devamını gör...

hıdırellez

ederlezi isimli ezgide de bir sitemle geçendir.
devamını gör...

kadınları dış görünüşüne göre çekici bulan insan

sözlük yazarı değildir. çünkü yazarların çoğunluğu sapyoseksüeldir.
devamını gör...

panik atak rahatsızlığına dahil olmayacak hususlar

çılgınca sevişmek dahil değildir.
devamını gör...

beyaz tenli kadınlar

siyah ince çorabın en güzel durduğu tenin sahibidir. kırmızı rujun ve kırmızı ojenin en yakıştığı kadınlardır aynı zamanda.
devamını gör...

seks

bunu yapanın iki kişiden ibaret olması gibi bir mecburiyet yoktur. bunun üçlü, beşli, on beşli versiyonları da denemeye değerdir. hatta pandeminin bittiği gün yapılacak olan kutlamalarda 19'lusu bile denemeye değerdir.
devamını gör...

sıkıntıdan kime saracağını şaşırmak

sevişememekle ilgilidir daha çok.
devamını gör...

büyük boy prezervatif

yeni neslin giderek küçülen boyutları nedeniyle artık gerçekten zor bulunandır. ciddiyim. geçenlerde slim pantolon giyemeyen orta yaşlı sevgilimle epey aradık bunu biz.
devamını gör...

deep throat

yapmak için kerhaneye gitmeye gerek olmayandır. ihtiyaç duyulan asıl şey bademcik ve küçük diline yani yutak dediğimiz yere yumuşak bir diş fırçasıyla kendi kendine dokunarak öğürme refleksini zayıflatabilmiş biridir.

seks sırasında domine edilmeyi talep eden dişilere haz vermek için tercih edilebilir çünkü haz insanın sadece teninde değil; zihnindedir aynı zamanda.
devamını gör...

prone bone

pek sevdiğim pozisyon. dişi kişi tercihen göbeğinin altına bir yastık alarak yatağa yüzükoyun uzanır. böylece doggy style sırasında dizlerine ve bileklerine ya da kimi zaman dirseklerine binecek olan ağırlığı tüm yüzeye yaymış olur. bu nedenle hayli konforludur dişi için. +18 buradan

erkek içinse vajinal ya da anal seks seçeneklerinin ikisinin bir arada sunulabildiği görsel bir ziyafettir öncelikle. elbette bu pozisyondaki bir dişinin başucunda dizleri üzerinde durarak ve dişinin kalçalarının kıvrımlarını seyrederek yaşayacağı oral seks de erkeğe dominantlık hissini maksimum seviyede yaşatabilir.

dişinin karnının altındaki yastık biraz sert olanlarından seçildiğinde penetrasyon sırasında klitorisine uygulanacak baskıyla çift yönlü bir haz duyabilecektir. yastık kılıfının iç kısmına titreşim mekanizması olan bir şeyler de eklenebilir. benzer şekilde bir sıcak su torbası konularak da haz artırılabilir.

yastık kullanılmayan bir versiyonu +18 şöyledir. fakat erkeğin görece kısa bir organının olduğu durumlarda daha çok anal seks için tercih edilesidir bu yastıksız versiyon.

ister yastıklı ister yastıksız olsun; püf noktası dişinin bacaklarını mümkün olduğunca bitişik tutmasıdır. böylece domine etme/edilme hissini en üst düzeyde yaşar iki taraf da.
devamını gör...

balkon sefası

bazen nefis bir dekolteyle sergilenen büyükçe memeler için kullanılan bir benzetme.
devamını gör...

sexting

sexting sırasında hattın diğer ucundaki kişi ya da kişilerle ilişkiye girilemediği doğrudur. elbette bu durum kişiyi, gerçek bir ilişkiye girilen anlarda üçüncü kişilerle sexting yapılamadığı yönünde bir yanılgıya düşürmemelidir . çünkü bilimde olasılık ve değişkenler de mevcuttur.
devamını gör...

vibratör

başlangıçta bir masaj aleti olanın yıllar içinde dönüştüğü şeydir. buradan

günümüzde bozulduğunda komşudan istenemeyecek bir küçük* ev aletidir. komşudan istenmesi durumunda renkli sahnelere kapı açar.

- merhaba yeşimcim, bizim vibratörün motoru yandı da sizinkini bir kaç saatliğine alsak boştaysa? daha geçen tamir ettirdik ama çin malı işte dayanmıyor üç gün.
- dur kız hemen çıkarıp yıkayayım. bu arada kapıda kaldın. girsene içeri sen.
- eşin evdeyse rahatsızlık vermeyeyim ben size
- aaa ne rahatsızlığı, olur mu öyle şey hiç! komşuyuz şurada.
- ehh peki o zaman

-hasaaann! bak yine kim geldi?
devamını gör...

bu başlıkta ingilizce entry giriyoruz kampanyası

"second session of the night with my then fwb a few years ago. we were doing it in the shower and he pushed me onto my knees to suck his dick midway, and then ı was sitting on my butt in the tub with my legs spread. he was still standing, and then stuck his foot between my legs, penetrating my pussy with his big toe while looking down on me. ıt was only for a couple minutes or so, but turned me on so much ı was basically screaming for him to fuck me! ı still think about this scene sometimes and it turns me on." buradan
devamını gör...

online ders

öğrenciye kamera açma mecburiyeti getirmeyen bazı üniversitelerin öğrencileri için ana babayı ders dinliyorum diye uyutarak kulaklıktan "oh yeahh" diyen hanımefendileri dinlemektir bazen. evet ya tabii akışkanlar mekaniği idi bu ders aşkının tek nedeni zaten!
devamını gör...

kadınlara çekici gelen meslekler

sex shop tezgahtarlığı. evet bu adamların dükkandaki oyuncakların özelliklerini anlatırkenki hali çok çekici bana kalırsa. elinde tuttuğu ürünün slikondan mamul olduğunu ve şarj edilebilir pillerin de fiyata dahil olduğunu anlatmalarına bayılıyorum.
devamını gör...

yazarlara yazın geldiğini fark ettiren şeyler

iğde çiçeklerinin kokusudur. biz kadınlar için libidonun birden yükselmesi anlamına gelebilendir. iğde çiçek açınca mest olmamak elde midir ki.
devamını gör...

anal seks


hetero ilişkide bunu ilk defa deneyeceklerin bazı noktalara dikkat etmesi gerekir.

seni anlıyorum sabırsız erkek, bir an önce o daracık ve sıcacık deliğe girip porno yıldızları gibi coşmak istiyorsun. ama öyle kolay mı sanıyorsun laps diye almak o kocaman şeyi? acele edilmesi halinde anal seksi isteyen bir dişi yerine sonsuza dek "acıyor" diye bundan sakınan bir partner edinirsiniz. küstürmeyin.

başlarda sadece dilinizi kullanarak anal bölgedeki sinirleri uyarılmaya alıştırmak gerek. çare rimming yani. bunu yaklaşık bir ay kadar her ilişkide yapın ki zihinde zevkle eşleşmeye başlasın anal bölge. küstürmeyin o tatlı deliği.

sonra bol kayganlaştırıcı ile yaklaşık 2 cm içeriye kadar serçe parmakla deneyin o daracık deliği. bir sonraki ilişkide baş parmağa doğru sırayla ilerleyiniz. dişi partnerinizin orgazm anında çok daha güzel açılacaktır o nazlı delik. bu arada kayganlaştırıcı olarak yağ bazlı kremler yerine su bazlı kayganlaştırıcıları tercih etmek daha iyi sonuçlar verir. çünkü yağ bazlı kremler tam tersine içeriye giren şeyi tutmasına neden olur anal bölgenin. mesela ultrason solüsyonu bu iş için ideal bir malzemedir.

dişinin, parmaklanmaya artık alışan o sıcacık deliğini çok küçük boyutlarda vibratörlere alıştırmaya başlayabilirsiniz. bu aşamada siz sadece hafif bastırın ve dişi kendisi ayarlasın ne kadarını ne kadar sürede içine alacağını. size dizleri üzerine çöküp oral seks yaparken kendisi de alabilir eline vibratörü. ya da yan tarafınızdan uzanıp ağzını zevkle doldurduğu sırada açıkta kalan muhteşem kalçalarının arasına siz de dayayabilirsiniz vibratörü. fakat sakin sakin yapın ki ürkütmeyin.

klitorisi yaladığınız sırada yine hatırlatabilirsiniz dişiye orada bir yerde gün gelip haz duyabilecek bir ikinci deliği olduğunu. klitoral orgazm sırasında anal deliğinde hissettiği hafif acı veren o sertlik, dişinin zihninde zevk ile eşleşecektir otomatik olarak.

tüm bunlar günlerce tekrarlanacak ama sabret ki küstürme dişiyi anal sekse!

yaklaşık bir aya yayılan bu sürecin sonunda artık kendi kontrolündeki hamlelerle, uzandığınızda üstüne oturacak gerçek bir anal seks dişisi elde etmiş olursunuz. bir kaç ilişkide bırakın kendisi otursun ve iyice tanıştırsın o daracık deliğini, penisinizin her bir santimindeki iç yakan sıcaklıkla!

işte zamana yaydığınız tüm bu anal antrenmandan sonra domalarak size her iki deliğini de sunacak gerçek bir dişi var hayatınızda şimdi! her ilişkinizde önceden kayganlaştırıcı ile anal deliğini de hazırlaması gerektiğini hatırlatınız kendisine. önceden küçük ebatlarda bir buttplugg ya da vibratörle hazırlanması önemli bir nokta. büyük ebatlarda kullanmasın ki darlığı hissedebilesiniz penetrasyon yani kökleme sırasında. dişiyi, vajinal yolla zirveye taşıdığınız anlarda anal bölgesine vuran kasılmaları doyasıya hissedebilirsiniz; bir anda o daracık deliğe yönelerek!

yeterince bilgi içeren bir tanım girebilmişimdir umarım çaylak halimle.
devamını gör...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim