comerollin yazar profili

comerollin kapak fotoğrafı
comerollin profil fotoğrafı
rozet
karma: 54 tanım: 11 başlık: 0 takipçi: 2

son tanımları


çaldırıp kapatmak

özellikle de 2000'lerin başında kontörsüzlükten yapılan enteresan hareketti. bir sms 2 kontör ve aramanın dakikası 6 kontörken (belki daha da önemlisi öğrenci olduğumuz için cep delik cepken delikken) yapılacak en masum hareket sevgiliyi ve kankayı çaldırıp kapatmaktı. genelde "seni düşünüyorum" anlamına gelen bu eylem, gece gerçekleştirildiğinde de "iyi geceler" anlamı taşırdı.
devamını gör...

birinin yokluğunda oluşan his

zihnimde hemen slow bir müzik çalmasıyla kendini hissettiren andır. ardından bu müziğe bir de uzaklara dalıp gitme eklenir.
devamını gör...

hababam sınıfı'ndaki pinti müdür

muharrem gürses'tir. rolünün hakkını o kadar iyi vermiştir ki üzerinden geçen yaklaşık yarım asra rağmen hala hafızamızdadır. nur içinde yatsın. ayrıca ünlü oyuncu atilla arcan'ın da babasıdır.
devamını gör...

bir öz eleştiri yap

zihnimden geçenleri sırf kırıcı olmamak adına dile getirememem en kötü özelliğim. kolay kırılıyor ama kimseyi bile isteye kıramıyorum. içime ata ata evet tamam olur diye diye patlama noktasına gelerek kendime en büyük kötülüğü yapmakta olduğumun da farkındayım üstelik.
devamını gör...

çalışma hayatının ilk kuralı

iş yerindeki kimseyi kimseye çekiştirme. yarın, söylediklerini çok başka birinden duyabilirsin. hem de bire bin katılmış haliyle. çekiştirme işini seninle yapan kişi ise çoktan "ayy ben dedikoduyu hiç sevmem" demiştir bile. faturayı tek başına ödersin.
devamını gör...

aşk bir baharat olsaydı ne olurdu sorunsalı

kesinlikle tarçın. mis kokulu, sağlıklı ve mutluluk verici tek baharat budur. aşk da olsa olsa böyle bir şey olur.
devamını gör...

geceye ingilizce bir söz bırak

you can never be sure of anything in life. that's all you have to be sure of.
devamını gör...

kardashian ailesinin neden ünlü olduğunun bilinmemesi

yakında, aşırı estetik operasyondan ölecek olmalarıyla ünlü olabilirler mesela. yetenek sıfır, güzellik sıfır (güzel diyen gitsin doktorlarını tebrik etsin yeter), faaliyet sıfır.
devamını gör...

neden ünlü olduğu bilinmeyen ünlüler

(bkz: eda taşpınar) yazar değil, oyuncu desen değil, manken değil, şarkıcı hiç değil, sunucu falan da değil... neden ünlü olduğu sorusuna verecek bir cevabımız olmadığı kesindir.
devamını gör...

gereksiz insanların saçma şekilde ünlü olması

tek tesellimiz; ünlü oldukları kadar çabuk unutulup gidiyor olmalarıdır.
devamını gör...

kavgada fırlatılan ilginç nesneler

insanlıktan çok uzak olan patronum, en kıdemli personeline gözümüzün önünde tabak ve çatal fırlatmıştı. bence ne fırlatıldığı değil de ne tepki verildiği daha önemli olmalı. şimdi meraklandınız biliyorum ama arkadaş hiç tepki vermemiş yine canla başla çalışmaya devam etmişti.
devamını gör...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim