doğru düzgün içerik sağlayamayan ama öncü olduğu için hâlâ tutulan netflix, biz kullanıcılara acımayıp fiyatları yukarı çekmiş ya da güncellemiştir bilemedim şimdi.
neyse witcher çıkana kadar üyelik iptal.
3 farklı üyelik modelinin yer aldığı platformda abonelik ücretleri %20 ile %50 arasında arttı.
temel paket: 17,99 tl'den 26,99 tl'ye.
standart paket: 29,99 tl'den 40,99 tl'ye.
özel paket: 41,99 tl'ye 54,99 tl'ye yükseldi.
yakalanma ihtimali %50 olan ihtimaldir.
yakalanırsa "isminin manası çok güzeldi" diye savuşturmaya çalışacaktır ama altta yatan sebebi hepimiz biliyoruz.
yanılmıyorsam bir ara astra zeneca aşısı olan bir hasta vefat etmişti aralık ayı gibi sonrasında vefat eden hastanın plasebo aşısı olduğu ortaya çıkmıştı. öyle bir durum olabilir mi acaba diye düşünmeden edemiyor insan.
hem ülkemizde aşının güvenirliği %92 bu da %8'lik kesimde etki etmeyebilir anlamına geliyor.
genel olarak aile bireylerinde bulunan seksiliktir.
çok defa yanımdan o şekilde geçen kişilere karşı tüm terbiye ve görgü kurallarını kenara bırakıp küfür etmişimdir ama biri bile gelip "neden küfür ettin" diye sormamıştır.
ayrıca bu motorlu araçlarda çok ses çıkaranların (motor sesi olur, müzik sesi olur) cinsel hayatlarının olmadığı acı bir gerçektir.
koca koca logolu tshirtlere 200 lira verip üzerinde gezdirmekten gocunmayanlardan ilham alınarak hayata geçirilmiş reklamcılık olayı gibi.
çerçeve olmadan direk 5 liralık tshirt baskı yoluyla yapılsa aslında daha kreatif dururmuş, ayrıca turuncu renkli tshirtlerde de farkedilme oranının yüksek olduğunu hesaplarsaaaak. oha biraz daha düşünürsem girişimci olacağım o yüzden bu konuyu düşünmeyi burada bırakıyorum.
sote yerlerde açtıkları mağazalar. kadıköy'de subway'i bulmak için özel donanımlı asker gibi olmanız gerekiyordu.
henüz 1 defa gidebildim çünkü ikinci sefere bulamadım. utanmasalar erotik shoplar gibi 3. katta açacaklar.
google gibi şirketlerin garajda kurulması efsanesinden sonra durumu kavrayan bir editör ilk taşı atmış olacak ki yıllardır haber sitelerinde bu tür haberlerden her gün 1 adet ve her sitede en az 1 tane görebiliyoruz.
evin bodrumunda başladıysa büyük ihtimal üretilen şey; mantar, sabun, kolonya, solucan gübresi gibi şeyler oluyor. bence tıklayıp zaman kaybetmemeniz gereken haberlerdir.
ne zaman renkli harita ve o harita içinde sarı, turuncu, kırmızı renkleri görsek akla gelen espridir.
biri yapacaktı madem, neden pervin buldan olmasın partisi yüzünden mi?