bahafan yazar profili

bahafan kapak fotoğrafı
bahafan profil fotoğrafı
rozet
karma: 71 tanım: 15 başlık: 6 takipçi: 2

son tanımları


2021 hammadde krizi

şubat ayından beri kimya sektöründe mevcut olan kıtlık durumu.
nedenlerini açıklamak gerekirse;
1-büyük üreticilerin birer birer force majeure ilan etmesi .
2-büyük üreticilerin bu sene müşterilerine&distribütörlerine vereceği ürün miktarını geçen seneki(pandemi ve duruş dönemi) alım ortalamalarına göre ayarlaması ancak bu sene geçen seneye göre talep patlaması yaşanması ve arzın talebi karşılamaması.
3-türkiye'deki üreticilerin genelinde nerede ucuzsa oradan alayım, üç kuruş kar edeyim düşüncesi var ancak sabit olarak 1 veya 2 yerden almadıkları için devamlı müşteri grubuna girmemeleri ve kısıtlı üretimden bunlara malzeme ayrılmayıp, devamlı alan müşterilere ayrılması. arkadaşlar kimse belki siz onlardan malzeme alırsınız ihtimali üzerinden yüksek maliyetli hammaddeye imza atmaz, üçe beşe bakmadan kemik müşteri olursanız talep ettiğiniz kadar olmasa da yeterli malzemenizi bulursunuz.
devamını gör...

gibi (dizi)

ezber bozan, absürt mizahta seviye atlayan bir dizi olmuş. herkes sevmez, seveni de çok güler.
devamını gör...

schlosser alt

düsseldorf bölgesine özgü alt biralarin içinde tadını en sevdiğim, koyu renkli, "bu biraysa türkiye’de içtiklerimiz ne?" şeklinde derin düşüncelere sokan bira markası, yurtiçinde bulabileceğimiz bir yer varsa öğrenmek isterim.
devamını gör...

whyever

ingilizce "her ne sebepten" anlamina gelir.

`e.g`: whatever we do, and whyever we do it, does not every motive originate in self, and does not every act proceed out of the individual's instinct for self-fulfilment ?
devamını gör...

tozkoparan

şimdilerde dışarıdan göründüğü kadar belalı olmayan orta ve alt gelir düzeyinden insanların yaşadığı aslen güngören’e bağlı olmasına rağmen mertere daha yakın, naif bir mahalle.
devamını gör...

swat 4

single modda vasat multiplayer moddaysa bug lar haric insanı koltuga kilitleyen oyunlardan biridir.ayrıca zamanında ilk tr klanını kurup güzel galibiyetler aldığımız oyun.
devamını gör...

d’addario

kaliteli gitsr telleri üreten bir firma. genelde daddario j45 , daha sonra j46 47,48(gider bu böyle) kullanılır. j27 vasat bir seridir ucuz diye almayın.daddario nun hard tension modelleri elinizi ağrıtabilir, normal almanız daha uygundur.
devamını gör...

levent börek

çok yağlı ve ağır börekler yapan börekçi, en son yediğimizde tansiyonumuz aşırı yükseldi, sonucunda bir kaç saat baş ağrısı çektik.
devamını gör...

ios 14.2

t: pil sorunu yaşandığı söylenen güncelleme.
zamanında bir yazar güncellemelerin temiz yapılması halinde telefonda stabilitenin sağlandığını, güncellemelerin aslında telefonu yavaşlatmadığı veya başka bir sorun yaratmadığını yazmıştı. ona uydum her çıkan güncellemeyi pc’ye indirip telefona kurdum, her güncellemede ip7 telefonum daha da yavaşladı, şimdi bazen uygulamalardan atıyor, kameradan atıyor, ısınıyor, illallah ettim.
devamını gör...

aya

t: radyoda duydum şarkı,birkaç kez inatla değiştirsem de reklam için iyi para harcamışlar her yerde karşıma çıktı. sonunda dinledim, arkadaş şarkıda bir şadi var, şadi aşağı şadi yukarı, kim lan bu şadi? faya gidelim diyor nakaratta, bu kuzey anadolu fayı mı, hangisi açıklanmıyor? yani bu şarkı bize hiçbir şey anlatmasa da kesin bir şey anlatıyor.
yine de çok yüzeysel, bastım eksiyi geçtim.
devamını gör...

çerkez ethem

resmi tarih ve arşiv tanımlarına şüpheyle yaklaşanlarca gayri resmi anlatımlarla savunulan kişi. meğer o kozmik odalar arşivler resmi belgeler boşuna saklı tutuluyor birkaç yazar bir ara şu kişi iyidir/kötüdür dese yeterli. eğer resmi tarih ve arşivlerle halk yanıltılmak istense m. kemal'in buhran dönemleri tarihe apayrı geçerdi.bu işler düşünüldüğü kadar bakkal ve bakkal sahibi çapında değil.neyse ki..
devamını gör...

jehan barbur

ilk anda efsun'la karıştırdığım güzel ses.ayrıca şarkılar ve performansları da oldukça başarılı umarım kendilerini çok daha güzel yerlerde görebiliriz.
devamını gör...

destina

bolu'da bir mekan. fiyatları istanbulla eşdeğerdir.alt katı türkü-bar üst katı ise club olarak hizmet veriyor şu anda.bir de destina garden adı verilen kısmı var burada sigara ve nargile içmek serbest.
devamını gör...

terazi

forumlarda karma yada rep vermeye yarayan buton.
(bkz: teraziye tıkla)
devamını gör...

pamuk şeker

içinde ne olduğundan şüphelendiğimiz halde inatla yediğimiz pembe renkli abur-cubur
devamını gör...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim