anne ben manyak oldum yazar profili

anne ben manyak oldum kapak fotoğrafı
anne ben manyak oldum profil fotoğrafı
rozet
karma: 374 tanım: 89 başlık: 1 takipçi: 2

son tanımları


sahaftan alınan 2. el kitaba eski sahibinin not iliştirmiş olması

attilâ ilhan kitabında öyle bir not çıkmıştı karşıma. 35 yıllık falan. facebooktan sahibini bulayım, geri ulaştırayım o kitabı diye heyecanla ekledim mesaj attım, 3 mesaj sonra bana yavşamasıyla sonuçlanmıştı....... hele bir de 40 yıllık mektup çıkanlar var ki... ailesine çocuğunun doğumunu mektupla haber veren birisinin yazdığı satırlar. her gördüğümde duygulanıyorum.
devamını gör...

house md

en sevdiğim diziler sıralamasında en üstlerdedir. 8 sezonluk bir dizi olup, keşke daha fazla sürse dedirtendir. tanı koyma departmanı sorumlusu olan house ve ekibi (ki her ekip üyesi şahsına münhasır tipler) her bölümde diğer doktorların çözemediği vakaları çözmeye çalışırlar. aslında house'un niye bu departmanda çalışma sebebi oldukça hisli bir şeydir. sakat kalmasına sebep olan şey geç/yanlış teşhistir. daha erken müdahale edilseydi böyle olmayacaktı. velhasıl kelam gregory house'un dahi deliliğini izliyoruz her bölümde.

her house m.d. başlığına yazasım geliyor a dostlar. beş yüzüncü kez başladım, 4.sezon 14.bölümdeyim. ömrümün sonuna kadar böyle böyle izleyeceğim kendisini.
devamını gör...

yazarları bugün mutlu eden olaylar

bir kaç gündür yoktum ortalıkta sözlükcüğüm. biraz panik ataklarla uğraştım. az önce bir dürüm yedim, mutlu oldum. baya baya bol soğanlı dürüm tüm derdi tasayı alıyormuş be.
devamını gör...

fiyat performans olarak en ideal kitap alışveriş sitesi

bkm kitap ve amazon. prime üyeliğim olduğu için kargo da bedağve amazonda. bkm kitapta da kargo bedağve. kargoya para vermeyince mutlu olanlar derneği kuruyorum iletişim dm.
devamını gör...

yaşı geldiği halde evlenmeyen insan

kime göre neye göre yaşı gelmiş ya aklımı çıldıracayım.
devamını gör...

düğünlerin saçma oluşu

yine bir umut sarıkaya karikatürünü aklıma getiren başlık:

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

feridun düzağaç şarkıları

insanı dertten derde sürükleyen, dibin dibini görmeyi garantileyen şarkılardır. hepsi benim için çok özel ama yalnızlığım sana emanet ve içimden şehirler geçiyor şarkıları en sevdiklerimdir. iyi ki var oldun fd! seni seviyorum.
devamını gör...

işiniz zor denilen psikologun hayatta her şey zor demesi

çok mutsuzum demiştim. herkes mutsuz demişti. konuşurken tahminen 10 dakika sonra, "abmo hanım biraz hava alabilir miyim ben bi kötü oldum" demişti. yaa işte doktor bey, herkes mutsuz fakat bazıları mupmutsuz. dışarda sigara içtik sonra beni psikoloğa yönlendirdi. araya tatil yasak vesaire girdi görüşemedik yiğidimle.
devamını gör...

sıla ve ilker kaleli

sıla her ten uyumu yakaladığı kişiye âşık olduğunu sanmasaydı dünyamız;

(uygun görsel bulamadım).
devamını gör...

yaşam süresini kısaltan bir şey

her şeyi çok fazla düşünmek.
devamını gör...

cinayet ben oldum cinayet

sözün ve sözün geçtiği sahnenin efsaneliği bir tarafa, 4.sezon'da hayalet'in arabada akbaba'nın o sahnedeki hâlini taklit etmesi kahkaha attırmıştır. ulan ya tam üzülücem bi gülme geliyor.
devamını gör...

türk dizi tarihinin en bahtsız karakteri

behzat ç.

kızı öldü. kızı katil. karısı öldü. cenini öldü...
devamını gör...

ekşi sözlük yazarlarının normal sözlük’e sallaması

ekşi, sözlüklerin twitterı gibi. herkes her şeyden nefret ediyor ve herkes her şeye karşı.
devamını gör...

dinlemekten bıkmayacağınız şarkılar

türkçe olarak, ars longa- ceviz renk sandıklar. özellikle son zamanlarda. yabancı olarak da queen- show must go on. queen'in daha çok sevdiğim şarkıları var ama bu şarkıdan bıkamıyorum.
devamını gör...

kaş piercingi

şimdilik tek piercingim. kendimi bildim bileli hastasıydım, hep yaptırmak isterdim. 2 defa denedim ikisinde de kaşımdan düştü, attı kendini deri dışına piercing. kaşım düşmedi, kaşımdan düştü buraya dikkat. işini bilen, temiz ve deneyimli bir piercing artist (böyle deniyor herhalde) olduğu sürece kaş düşmesi falan şehir efsanesi gibime geliyor. siz siz olun tanıdık ucuza yapar diye ona yaptırmayın. verin 100 150 lira, misss gibi piercinginiz olsun. yaptırdıktan sonra piercingcinizin vereceği önereceği solüsyon veya kremle 1 ay boyunca bakım yapın, günde 2 kez. su ve ter gelmemesine dikkat edin. ıslaklık olunca pamuklu çubukla kurulayın. yaptıracaklara şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullanın.
devamını gör...

dil piercingi

kaşımı deldirirken dilimi de çok istemiştim ama anneciğime kalp krizi geçirtmek istemediğim için vazgeçmiştim. tekrar dürtüyor bu istek, hem annem de biraz alıştı bu fikre. bir de hafiften korkmuyor değilim. bakım ve iyileşme süreci hakkında bilgilendirebilecek dostların mesajlarını bekliyorum.
devamını gör...

tartıştığı arkadaşına piknik tüpüyle vuran adam

sevdiği arkadaşının makatına, şaka olsun diye kompresörle hava basan elemanın kahvehane arkadaşıdır.
devamını gör...

hoşlanılan kişiye açılmaktan korkmak

tüm hayatı dev bir umut sarıkaya karikatürü olarak görüyorum dediğimde ciddiydim.

bkz:

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

yazarların en son izlediği film

three billboards outside ebbing, missouri.

sam rockwell için izledim. güzel filmdi. tavsiye ederim. sonu eh meh ama olsun tüm film boyunca yaşattığı keyif yeterdi, sonlar pek önemli değil.
devamını gör...

lahmacun

tanımlar kifayetsiz... ne söylesem bu güzelliği anlatmaya yetmeyecek...
devamını gör...
devamı...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim