acemiyazar yazar profili

acemiyazar kapak fotoğrafı
acemiyazar profil fotoğrafı
rozet
karma: 476 tanım: 137 başlık: 3 takipçi: 5

son tanımları


futbol sahasında görev yaptığınız bölge ve nitelikleriniz

defansta sağ bek veya stoper olarak kalenin sigortasıyım. benim gibi bir adam daha bulursan çok az gol yer kaleciler. top kalır "adam" geçer bizde, adamsa tabi.
devamını gör...

yazarların başına gelen doğaüstü olaylar

ortaokula yeni başladığım yıllardaydı. o aralar yaş gereği doğa üstü olaylara ilgi ve merak var hepimizde. köylü çocuğuyuz, köyde ortaokul yok, okusun diye ilçede bir yurda verdiler. biz yaz-kış kalıyoruz ama yazları bir de alamancı çocukları geliyor, dini bir şeyler öğrenmek için. neyse bir gece yatsı namazını kılınca uyumaya gittik. iki katlı ranzanın üst katında, pencere kenarında yatıyorum. yatağıma tırmandım, pijamamı giydim, dua edip uyuyacağım artık. o ara pencere tarafından nefes alma sesleri gelmeye başladı. yanlış duymuşumdur diye devam ettim duaya. az sonra perde de kıpırdamaya başladı. daha önce pencere ile ilgili korku hikayeleri anlatıp gece tuvalete bile gitmemize engel olan büyük çocukları dinlemişliğim olduğu için aklıma direkt onlar geldi. kalbim hızla çarpmaya başladı. okuduğum duaları arttırdım ama göz ucuyla perdeye bakıyorum. perde kıpırtısı ve nefes alma sesi arttıkça dizlerimin bağı çözülmeye başladı. tam düştüm bayılacağım derken perde açıldı ve... perdenin arkasından alamancı çocukların en fırlaması olan ahmet çıktı. ömrümde o günkü kadar korktuğumu bilmem. şerefsiz çocuk namaz kılmamak için perde ile pencere arasına saklanıp beklemiş. temiz bir sopa çektim elbet ama hala o korkumu unutamıyorum.
devamını gör...

erken uyandığına sevinen insan

uyuyacak sebebi olmayan insandır. gamsızdır. uyanık kalıp günü daha fazla değerlendirmek istiyor da olabilir.
devamını gör...

mesajlaşılan kişinin birden mesajlaşmayı kesmesi

belki de evli olduğunu öğrenmiştir, bir de böyle düşün.
devamını gör...

arzulanan hayat ile yaşanan hayat arasındaki mesafe

beklentiyi düşük tutarak mutlu olmayı başaran insanlar için kısa olan mesafedir.
devamını gör...

ikizler burcu

akrep burcu insanı için katlanılmaz bir burçtur. akrep insanı netlik severken ikizler insanı ani değişimlerle çileden çıkartır. az önceki insan gider ve 180 derece başka biri gibi davranır. benden uzak olsunlar dedirtir.
devamını gör...

yazarların psikolojik durumunun 3 kelime ile özeti

kafasözlüğe geldiğine pişman.
devamını gör...

yazarların çaldığı enstrüman

"saksafon var mı acaba?" diye merak ettiren başlıktır.
devamını gör...

ilk evliliğin saflık ikinci evliliğin aptallık üçüncü evliliğin delilik olması

birinci eş sevdiği için, ikinci eş mecburiyetten, üçüncü eş yemeye gelir sözünü aklıma getiren başlıktır.
devamını gör...

mutlu evliliğin sırları

tartışırken neyi tartıştığın üzerinde durmaktır. konuyu aşıp başka yerlere geçilirse, birbirinin ailesine laf edilirse, geçmişteki sorunlar ortaya dökülürse ve iki taraf da haklı olduğu üzerinde ısrar ederse o evlilik zor yürür. konuya odaklanıp sorun çözmek için tartışmak gerekir.
devamını gör...

uzunu makbul olan şeyler

pırasa
yemek yapınca herkese yeter.
devamını gör...

yazarların en türk özelliği

doblolu mangalcı enişte olma yolunda ilerliyorum.
devamını gör...

doğum günü kutlaması istemeyen insan

kutlamalar, hatırlanmak herkesin hoşuna gider ancak doğum günü yaşlandığını hatırlattığı için benim gibilerin sevmediği bir gündür. her günün tadını aynı ölçüde çıkarmak lazım aslında.
devamını gör...

20 nisan 2021 sivasspor beşiktaş maçı

nefret ederim spor tartışması yapmaktan ama beinsports'un sitesine gidip maçın özetini izleyin. şerefli ikincilik böyle oluyorsa süper lig komple şerefsizlig olmuş demektir.
devamını gör...

bir oturuşta okunacak kitap önerileri

hizmeker romanım.
250 sayfa olmasına rağmen akıcılığıyla bir günde bitiren insanlar çıktı.
devamını gör...

file çorap

soğan filesinden başka bir şey çağrıştırmayan ve sevenlerine acaba ne zevk veriyor diye merak ettiğim saçma çorap çeşididir.
devamını gör...

pokemon

çocukluğumun en derin ukdesi, en özlenen olayıdır. ne oynarsak oynayalım bırakıp eve dönerdik pokemon izlemek için. hele duygusal sahneler, hele pikaçu... sonra geri zekalı bir çocuğun kendini pokemon sanarak balkondan atması yüzünden ekrana veda etmesi bizim de çocukluğumuza veda etmemize neden oldu. sonrasında çıkan "dijimon, zartmon, zurtmon hiçbiri yerini tutamadı. evcil hayvanlar gibi sahipleriyle bağ kuran sevimli canavarların güzel hikayesini izlemek diğer saçma çizgi filmler gibi olmuyordu. o çocuğa inceden kin güdüyorum. inşallah gerçek hayatta karşıma çıkmaz. pis çocuk, senin yüzünden erkenden büyümek zorunda kaldık.
devamını gör...

20 nisan 2021 sivasspor beşiktaş maçı

süper lig isimli tiyatronun bu haftaki perdesi. izleyip zaman kaybetmeyin.
devamını gör...

yaşadığın şehri 3 kelime ile anlat

tarhana, battaniye, kanyon.
devamını gör...

öğretmen mi öğretemez yoksa öğrenci mi öğrenemez sorunsalı

öğretmen de öğretir, öğrenci de öğrenir ama bu sistemle değil. ayrıca ne yetişen öğretmenler donanımlı ne de öğrenciler hevesli. dostlar alışverişte görsün işte. iki tarafın da eksiği var eğitimde. ayrıca işin yönetici ve veli boyutu da var falan. aman uff boşverin.
devamını gör...
devamı...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim