istanbul yeni yüzyıl üniversitesi rektörü prof. dr. yaşar hacısalihoğlu koronavirüs aşısı oldu.
sağlıkçı ya da 65 yaş üstü grupta olmadığı bilinen hacısalihoğlu'nun konuyla ilgili gelen tepkiler üzerine yaptığı açıklamada,

'rektörüm, mesaili çalışanım' dedi.

56 yaşındaki hacısalihoğlu, "üniversitenin rektörü olarak; diş , tıp fakülte ve hastanelerinde mesaisi olan bir çalışanım. aşı sıralaması, sağlık sektöründe, idarecisinden sekreterine kadar mesaisi olanlar içindir. ben de onlardan biri olarak aşı olabildim. merak edenlere ve konuyu çarpıtanlara açıklamamdır..." diye açıklama yaptı. buradan

bunun ardından, metin özkan, mehmet metiner, nagehan alçı gibi yüzlerin de, çok yakında bu furyaya katılmasını beklediğim durum.
devamını gör...
alişan'ın aşı olmasının yanında sıradan bir olaydır. bir de bu kişi cumhuriyet mitinglerinde iktidara saydırmıyor muydu bir zamanlar?
devamını gör...
ilhan yaşar ertuğrul olan ismini yaşar hacısalihoğlu diye değiştirmiş kişi. acaba neden...
devamını gör...
haber kanallarını gezmek dışında mesaisi olması şaşırtmıştır.
devamını gör...
üniversitenin rektörüymüş de, üniversitede sağlık bölümleri varmış da, bunun da orada mesaisi varmış da, bu yüzden sağlık çalışanı sayılırmış. insanlarla bu kadar aleni dalga geçilmez arkadaş. bari çık aşı olmadım diye yalan söyle, en azından bizi aptal yerine koyma.

tanım: adı bile yalan olan bir arkadaşın başka bir ucuz yalanı.
devamını gör...
benimde kuzenim sağlık çalışanı ara sıra onun kargolarını alıyorum vakti olmadığı için ufak tefek işerinde yardımcı oluyorum sonuç olarak aşı olma hakkım olmuş oluyor mu sevgili sözlük bu profesörden daha çok hakkıö var gibi.
devamını gör...
beyefendi haftanın en az 4 günü cnn türk kanalında türkiye'nin ekonomisi, siyaseti, sağlık politikası, terörler mücadele planları, olası erken seçimleri, muhalifleri eleştirmeyi, hükümet övgülerini layıkıyla ve hatta fazlasıyla yerine getirmektedir. her konuda yüksek bilgi birikimi ve donanımı mevcut. böylesine değerli bir rektörün aşı olmaması beni kahrederdi.
devamını gör...
henüz soran olmamış o zaman benden gelsin..
(bkz: yaşar hacısalioğlu) kim ..k?

yemin ediyorum şu ülkede özgürlük, adalet, eşitlik kavramlarımızın içine ettiniz ya, içine ettiniz!
devamını gör...
eşine, çocuğuna da aşı yaptırsın bence sonuçta onlar da tıp ve diş hekimliği fakültelerine gidip gelen bir rektörle aynı evde yaşıyorlar.

bu nasıl bir aymazlıktır, aklım almıyor. allah müstehakını versin ne diyeyim.
devamını gör...
yeni yüzyıl üniversitesinde tıp ve diş açılması bence en büyük sorun bunu konuşmak lazım siyasal islamcıların bu tip meslekleri ücra yerlere açarak nasıl ezdiğini iyi bilmek lazım yakında 2 haneli iq'ya sahip doktorlara tedavi olunca herkesin aklı başına gelecektir.
devamını gör...
siyasal islamcıların aşılanması için en kötü bir 3 milyon daha getirmeleri lazım.kalanı salla gitsin.
devamını gör...
ne oldu muhalif trrekler? hani çin aşısını olmayacaktınız?
aşı şimdi kıymete mi bindi?
devamını gör...
aspirin satan bakkallar, tıbbi atık toplayan temizlik görevlileri, hastane önü büfecileri, hastaneye müşteri götüren taksiciler, hastane duraklarından geçen otobüs, dolmuş şoförleri, ilaç fabrikası çalışanları, ilaç mümessilleri, medikal ürün satanlar vs vs... onlar da aşı olsun. eminim sağlık ve sağlıkçılarla, sizden daha fazla iç içedirler. bu nasıl bir bahanedir. birde açıklama yapmış. keşke hiç konuşmasaydın.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yaşar hacısalihoğlu'nun covid aşısı açıklaması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim