normal zamanda velileri ve öğretmenleri okulda buluşturan, uzaktan eğitim sürecinde ise internet üzerinden yapılan veli-öğretmen görüşmesi.

genelde sorunsuz çocukların velileri için hoşa gider, geriye kalanlar içinse sıkıntılıdır. herkesin içinde konuşulmaması gereken bazı konular açılınca can sıkar.

devlet okullarında ise ayrıca anlamı şudur: hazır veli okula gelmişken okul-aile birliğine bağış istenir. bağış zorunlu değildir ama topluluk içinde hayır denmesi zordur.
devamını gör...
lisedeyken sınıfça anlaşırdık kimse çağırmazdı.
devamını gör...
taraflar için itici toplantıdır.
devamını gör...
ahmet’in babası burada mı desem çoğu insan hatırlar heralde malum videoyu. tanım: öğretmenlerin öğrencilerin velilerini çağırıp durum analizi yaptığı toplantıdır.
devamını gör...
özellikle öğlenci olduğumuzda akşam velilerimiz toplantıdayken diğer sınıflara girip tebeşirle tahta karalamak en sevdiğimdi.
devamını gör...
bir öğretmen över diğeri gömer veli eve gelir anlamadım ben bu işten der.özetle öğrencilik yıllarındaki veli toplantım.
devamını gör...
öğrenci hakkında öğrencinin ebeveyni ve öğretmeni tarafından dedikodu yapılan toplantılardır.

toplantıların vazgeçilmez cümlesi ise ' çocuğunuz zeki ama çalışmıyor' dur.*
devamını gör...
dönüşü pistir...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
12. sınıftaki oğlum için bugün katıldığım toplantıdır. toplantıda okulun* kuralları, değişen sınıfta kalma vs. ile ilgili yönetmelikler gibi şeyler konuşuldu yani onca senedir veli toplantılarına katılırım, ilk defa öğretmenlerin toplantı esnasında işbirliği yapmışcasına her bir öğrencinin durumu hakkında tek tek açıklama yapmadığına şahit oldum. hatta ısrarla "bizim çocuğun durumu nasıl?" diye soran velilere "bireysel açıklama yapmayacağım, çocuğu hakkında soru sormak isteyenler toplantıdan sonra yanıma gelsin, özel olarak konuşalım." demesi çok hoşuma gitti. toplantı esnasında tüm velilerin önünde çocukların kıyaslanması gibi ilkel davranışların yapılmaması gerçekten umut verici.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"veli toplantısı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim