türkiye'nin en değerli şirketi.

az milli gururlarımızdan biri.

hizmeti cidden kaliteli ve pahalı :)
devamını gör...
ıcerisinde 50 adet mudur bulunan firma. para aklama merkezi, gidisat tek adam gidince degisicektir elbette.
devamını gör...
hisseleri epey düşmüş bir süredirde yatay seyreden hava yolu şirketi.
devamını gör...
pandemi bitse de yemek servisi tekrar başlasa diye hayal kurdurtan şirket. yeni havalimanı maliyetleri, uçakların çoğunun yatıyor olması gibi sebeplerle zarar etmektedir.
devamını gör...
(bkz: turkish airlines)
devamını gör...
logosu uçan bir yaban kazıdır. logoyu çevirdiğinizde t-h-y harfleri görülmektedir.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
logosu uçan bir yaban kazıymış. neden kaz değil de yaban kazı acaba diye merak ettim açıkçası.
devamını gör...
reklamları ultra kaliteli..
messi&kobe bryant'ı oynatmışlardı bir ara.
reklam ekibinde kim varsa tebrik ediyorum gerçekten, çok iyi çalışıyorlar.

onun haricinde 5 yıl önceki ikramlarıyla son 2-3 yıldırki ikramları aynı değil, kaliteyi düşürdüler.. önceden enfes güzel sandviç-meze-tatlı çeşitleri oluyordu. yanlış hatırlamıyorsam* son bindiğimde sadece sandviç vermişlerdi (yurtiçi uçuşlarda). ekonominin kötüleştiğine yormuştum.
devamını gör...
atatürk'ün 1933 yılında kurduğu ve bugün bir diktatörün yönetmiyormuş gibi gözüktüğü ama aslında orayı yönettiği net belli olduğu bilinen bir markamız.
devamını gör...
internet sitesindeki fiyatlarını davranışlarınıza göre değiştiren firmadır. şöyle ki aynı güzergahtaki sorgulamalarınızı aynı ip adresi üzerinden defalarca yaparsanız boş yer sayısı ve uçuş sınıfı değişmemesine rağmen fiyatlarda artış olmaktadır. istanbul-bodrum uçuşum için aynı gidiş dönüş tarih ve saatlerini bilgisayarımdan iki üç dakika aralıklarla sürekli yenileyip kontrol ettiğimde fiyatın her bakışımda sınıf ve boş yer sayısı değişmeksizin arttığına şahit oldum. çözümüm ise cep telefonumun internetinden girerek bilgisayardan baktığım ilk fiyatı görmem ve bileti almam oldu. enteresan bir şekilde aynı sorguda ısrar ederseniz fiyatlar yükseliyor.
devamını gör...
rengi sarı kırmızıdır..
devamını gör...
rengi sadece kırmızıdır.
devamını gör...
yönetiminin içinden geçilmediği kalmamış gibi
son yıllarda pilot olarak seçilen ve eğitim verilen insanlarda eğitim ve genel kültür seviyesi yerlerdedir….
“bir kurum nasıl kalitesizleştirilir”adlı çalışmalarda örnek olarak gösterilebilir.
devamını gör...
türk hava yolları kişinin geçmişte aldığı eğitime bakmaz. çünkü o kişiye zaten pilotaj ile ilgili vereceği eğitimi başka bir yerde alma şansı yok. yani pilotaj adayının mühendis olması ile muzik öğretmeni olması arasında fark yoktur. zenginlerin çoğu akademik eğitim almamış olmasına rağmen ppl lisansına sahiptir. öyle olsa ilk bu adamların pilot olamaması gerekiyordu.

kişi edebiyat öğretmeni bile olsa ingilizce bildikten sonra kurul ve diğer sınavları geçtikten sonra yer ve hava eğitimini alacak ve sınavları geçecek başarıyı gostermesi yeterlidir.

bunların hepsi bir yana eurocontrol verilerine göre pandemi doneminde en çok uçak 3 havayolu şirketinden birisi.

pandemi doneminde turkish cargo şirketi brezilya'dan afrika'nın diğer ucuna kadar dünyanın dört bir yanına kişisel kargo, asi, tıbbi maske, solunum cihazı taşımıştır ve dunaydaki en büyük 6. kargo şirketi olmuştur.

bilmeden sallamayalim. ınsanlara yalan bilgiler yayamayalim teşekkürler.

ısteyenlere kaynak atabilirim.
devamını gör...
yurtdışı seyahatlerimde tercih ettiğim havayolu dur. hem hizmet kalitesi hemde güler yüzlü çalışanları ile yıllardır beni hiç pişman etmemiştir. pandemi bitse de buluşsak yine...
devamını gör...
her geçen yıl daha da kalitesizleşen firmadır
devamını gör...
yeni iç hat seferlerinde kullandığı uçakları efsane olan havayolu taşıma şirketidir. efsane=diz mesafesi
fakirin efsane algısı bu kadar.
devamını gör...
fakirliğimden hiç kullanmadığım havayolu firmasıdır. genelde thy ile uçtuktan sonra pegasus veya sun express'e binenler bu iki firmanın uçakları için teneke diyor. ben hiç thy ile uçmadığım için bana normal geliyor oysa. hatta pegasusla kalkış yapmayı hep güvenli roller coaster diye tanımlarım.
devamını gör...
acil çıkış sırasında oturmayı seviyorum. koltuk aralığı rahat oluyor, sıkışmıyorsun.

boarding müzikleri de güzeldir.
devamını gör...

türkiye’ye ait bir havayolu markasıyla yol almak güzel hissettiriyor. dünyanın birçok ülkesine ve kıtasına hizmet ettikleri düşünüldüğünde gurur verici de. misafirperverlikleri; dosta, mazluma güven veren kimlikleriyle öne çıkmış bir ülkenin, böyle büyük bir markasının kadın kabin görevlilerinin ortadoğu halkları ve afrikalı yerel halktan yolculara, avrupalı yolculara gösterdikleri nezaketi göstermemeleri bende rahatsızlık oluşturuyor, yabancı bir gözlemci için de kötü bir intiba olsa gerek..

(bkz: thy)

ankara’dan tanzanya’ya yolculuk notları
ayarsız dergi / (bkz: turhan muharrem turhan)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"türk hava yolları" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim