yerli ve milli diyerek tercih ettiğim torku banada çikolatasının içindekiler bölümünde yazan hurma yağı bildiğimiz kanserojen palm yağı imiş. ben de ne güzel palm yağı yerine hurma yağı kullanıyorlar diye seviniyordum. meğer adamlar resmen bizimle dalga geçiyormuş. hayır yani direkt palm yağı yazmış olsa hiç kızmayacağım. palm yağı kanserojen olarak bilindiği için sırf insanımız tercih etsin diye palm yerine hurma yağı yazması beni torkudan iyice soğuttu. burada paylaşmamın sebebi de sözlük ahalisinin de bilmesini istemem. bu saatten sonra torku da benim için diğer markalardan farklı olmayacak. teşekkürler torku. inancımı sarstığın için.

not: bu bilgiyi öğrenmemde emeği geçen @daddy adlı yazarımıza da teşekkür ederim.
devamını gör...
her zaman olduğu gibi buna da inanmayanlar, malum firmaya b*k attığımızı düşünenler çıkacaktır diye düşünüyorum, ki çıkmasa şaşırırdım zaten. ama inanmak istemeyen varsa kör gözlerini 5 dakikalığına açıp buradan okuyabilirler.

tek seferde anlamazsanız eğer ikinci seferide okuyun, torku firması'nın yaptığı insanların manevi ve milli duygularını sömürmektir ve bunuda malum yerlere mabadını dayayarak malum seçmenler sayesinde kolayca başarmıştır.
devamını gör...
şuan içinde yağ barındıran yiyeceklerin %80'i palm ve karışık yağ.

bu o firmaya özel bir davranış değil.

(bkz: türk gıda kodeksi)
(bkz: günaydın)
devamını gör...
şaşırtmayan bir durumdur. %100 doğal pancar şekeri kullanıyoruz mottosuyla hareket etmelerine rağmen daha önceleri de no:1 gofretinde kurutulmuş glikoz şurubu kullanmışlardı.
işte burada.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"torku'nun hurma yağı yalanı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim