alman ırkının tarihini araştırmak amacıyla kurulan, ancak birçok örgüt gibi zaman geçtikçe cıvıtan, darbelerin ve suikastlerin arkasından adı çıkmaya başlayan örgüt.

bunları benzer diğer örgütlerden ayıran şey, zamanda yolculuk yapan üstün zekâlı canlılarla iletişime geçmek ve onlardan aldıkları teknolojik bilgilerin yardımıyla yeni bir dünya düzeni oluşturmak gibi bir amaç içinde olmaları.

üye olacak insanlar tabii ki almanlar arasından seçiliyormuş ve ayaklarının detaylı birer çizimini vermeleri gerekiyormuş üyelik için. fetişistin biri kurup bu arkadaşları kandırmış da olabilir tabii *.

adolf hitler gibi isimlerin de cemiyetle bağlantılı olduğuna dair bilgiler var. hatta hitler'i iktidara bu örgütün getirdiği söylenir.
devamını gör...
güzel bir tarikat olsa'da katılsak böyle beleş bomonti olsun biraz eski kaşar fındık fıstık yeter bana bence.
devamını gör...
thule tarikatı, almanların ve bütün cermenlerin tarihini araştırmak için kurulan cemiyettir. thule cemiyeti, neopaganizmle bağlantılıdır.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel thule tarikatı'nın resmi sembolü
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"thule tarikatı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim