son günlerde fazlalaşan, format nedir bi haber tek amacı mevcut sistemi eleştirmek olan ve bir elleri malum taraflarında olan yazarlardır kendileri. her fırsatta moderasyona sallamayı görev addetmişlerdir. bu gibi gündemleriyle burayı bilgilenmek ve kültürlerini artırmak olan kişilere de zindan ederler ve bundan büyük zevk alırlar.
devamını gör...
aslında amaç algı oluşturmaktır geldiği yeri parlatmak için buraları çamurlamaya çalışan insan eylemidir.
insanların konuşa konuşa anlaşacağı yönünde deyimler mevcut bile olsa inatla konuşmamayı yeğleyip "bir şey olmasa bile izi kalır" çabasıyla tüm eforlarını sarfederler ama işte dışarıdan bakınca aslında uyumsuz görünen yazarlardır ki 3 gün sonra pılını pırtını toplayıp kendi dünyalarına geri dönerler bize kalan ise kısa süreli ağız tadı bozulması ama geçici bir his.
devamını gör...
hem dersini bilmiyor hem de şişman herkesten dizelerini akıllara getiren yazarlardır.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sözlüğü devamlı olarak sansür kelimesi ile özdeşleştirmeye çalışan yazarımsılar" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim