hükümetin aldığı kararla sosyal medya devlerine yasal temsilci bulundurma zorunluluğu geldi ilk cezalarda kesildi.hükümet yekililerin söylediği kişisel verilen korunması açısından böyle bir karar aldık.rol model olarak kendimize almanyayı aldık dedi.
tabikide bu işin birde detay kısmı var bu detaylarda durum şu şekilde.

kabul edilen önergeye göre taraflara ilişkin ıp adresi, verilen hizmetin başlama ve bitiş zamanı, yararlanılan hizmetin türü, aktarılan veri miktarı ve varsa abone kimlik bilgilerini içeren "trafik bilgisi" tanımına "port bilgisi" de eklendi.

unutulma hakkı ne anlama geliyor, nasıl uygulanacak?
düzenlemeyle kişilik haklarına saldırı, iftira, hakaret gibi nedenlerle içeriğin engellenmesi veya çıkarılmasının yanı sıra "unutulma hakkı" da kullanılabilecek.

bu durumda kişilerin isminin geçtiği ve "kişilik haklarına saldırı" olarak nitelendirdiği paylaşımlar, google gibi arama motorlarında görünmeyecek, yani tümüyle silinecek.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sosyal medya düzenlemesinin detayları" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim