hayatımın son neredeyse 5 yıldır yaptığım aktivitesi..

annemler ve babamlar hayatımın jestini yaparak, ebeveyn banyolu odayı kadın olduğum ve kişisel ihtiyaçlarımı onlardan bağımsız şekilde rahat gidermem için bana verdiklerinde, banyomun olmasının efsane bir şey olduğunu düşünerek odaya resmen kuruldum.üniversiteli genç olmanın verdiği özgürlük ve asilikle ‘’ayrı alan’’ ideolojisi kulağa iyi geliyordu tabi getireceği hinliklerde..

sonra zamanla fark ettim ki ; her insanın eğer ailesi ile yaşıyorsa , erkek/kadın fark etmez ebeveyn banyolu odaya çökmesi gerekiyor. ( sokak tabiriyle) istediğiniz saat yıkanıp, lavaboda istediğiniz kadar kalabiliyorsunuz.makyaj yapmanız, kafanıza estiğinde saatlerce saçlarınızla ilgilenmeniz tamamen serbest çünkü banyo sizin.

diğer ev halkı ortak lavaboyu kullanıp, tuvalet sırası diğer ihtiyaçları gidermek için kavga koparırken , siz müziğinizi açıp, rimelinizi sürüyorsunuz.

bu müthiş bir mahremiyet, müthiş bir rahatlık.biri odanıza izinsiz girdiğinde, kaçacak ayrı bir alanınız ‘’lavabonuz ‘’ var.odanıza kitleyemezseniz kendinizi , tuvaletinize kitlersiniz.wifi’de çekiyorsa miss gibi işte.

bir de eve partnerinizi aldığınızda gizli şekilde, onu saklı tutabileceğiniz alanınız tabi ki banyonuz!

bir de 2 ayrı kapı kapatınca , evden tamamen kopuyorsunuz.kısmen ‘’panic room’’.

hele istemediğiniz misafir geldiyse eve, banyodayım diyorsunuz , kimse bir daha rahatsız etmiyor..

buraya kadar iyi özelliklerini saysamda, bir de temizliği var..

ki en nefret ettiğim kısmı bu olabilir.. lavabo , klozet ayrı ama duş..

camlarından duvarlarına, zemininden raflarına..
cinnet sebebi..

ben bunu bir nevi hırs çıkartma alanı olarak kullanıyorum.bir şeye sinirlendiğimde, aklım bir şeye takıldığında ve kendimi uzaklaştırmak isteğimde üçlü belli ;

cif + çamaşır suyu + sünger.


artık kaç saate çıkarsa hırsınız temizleyin dursun..

sabah kahvaltısından sonra 4 günlük güzel karantinanın son gününde kendimi banyoma attım..’’çok temiz çıldırdım’’ demek isterdim ama yüzyılın delisi olarak bu opsiyon benim adıma zaten kullanım dışı.. benim normalim bu.delinin makbülü, deli olduğunu açıkca söyleyendir benim için.

ideal erotizm böyle bir şey..

herkese günaydın
devamını gör...
aramıza hoşgeldin tijen.

5 dk sonra başlayacağım eylem.
devamını gör...
aman tanrım okumak bile sınır hücrelerimi alt-üst etti bir keresinde iki deterjanı karıştırmışım öksürük krizine girdim ve yanında bol göz yaşarması
devamını gör...
pandemi yüzünden üniversitesi kapali olan öğrencinin dramıdır. hele bir de hem annesi hem babası çalışıyorsa.
devamını gör...
hakediyorsam eyvallah dedirtir.
devamını gör...
belki de kendince ufak bir terapi ihtiyacı duymuştur.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sabah sabah lavabo klozet ciflemek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim