normalde ödev hali var olan ancak online eğitimin sürdürüldüğü şu günlerde çok popüler olan aktivite. bir de bunun (bkz: parayla ödev ve sınav yaptırmak) versiyonu vardır ki ben yapan taraftayım. let's continue with english.
devamını gör...
teklif vermek isteyen olursa ben de yapan taraf olabilirim. çünkü neden yapmayayım.
devamını gör...
çok büyük sayılar olmasa da bir miktar para kazanmanızı sağlayan eylem. bir ücret alınıyorsa hakkı verilerek yapılmalı. herhangi bir freelance sitesine girerseniz buna uymayan pek çok freelancer görebilirsiniz. çeviri ödevini translateden yapıp para almak isteyen de var yani.
bunun yanında ölücüleri de unutmamak gerekir. fazla uğraştırıcı bol araştırma gerektiren bir iş için o kadar saçma fiyatlar belirler ki inanamazsınız 25 tlye nakliyeci tutmak isteyen abinin kafa işte. çok ihtiyacı olmadığı sürece kimsenin bu ölücülerin işini, ödevini yapmamasını tavsiye ederim. öğrenci adamları silkeleyecekler akılları sıra.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"parayla ödev ve sınav yapmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim