kimsenin yine umrunda olmuyacak şey. adamlar alışık her gün ölü gibi adamlar görmeye.
devamını gör...
ojeli yaşlı teyzelere yer vermemek için yapılan uyuma taklidinin bir üst versiyonudur.
devamını gör...
otobüs şoförünün ''hoop hemşerim heaaay hoooop'' diye size son durakta bağırmasına vesile olan eylem.
devamını gör...
hayatımda hiç yapmadığım bir taklittir.

gerek yoktur.
devamını gör...
otobüs'ün içinde ayakta durmak başlı başına bir mesele.otobüsteki kural boş bulduğun yere oturucaksın yerinden kalkmayacaksın ve bu yerin cam kenarı olmasına dikkat ediceksin.yerinden kalkarsan savrulursun.başarabilirsin.
devamını gör...
büyük şehirlerde, dolmuş rezaletinde, ayakta kalmamak için uyumuş numarasının bir üst seviyesi
tabiki hamilelere, yaşlılara yer verilmeli ama bu durumu kullananlarda yok değil yani tüm gün çalışan gençler bilir o günlerde yaşlılardan daha yaşlı hissedersin utanarakta olsa yaptığım bir eylem
devamını gör...
bi kaç kere otobüste yer verdiler bana evladım geç otur diye. öyle oturduğun yerden numara yapmakla olmaz bu işler. otobüse bindiğin an işler saat. otobüs zaten komple bi tiyatro salonu gibi canına yanim. yetersiz bakiye çalan adamın tiyatrosu ayrı, durakta trafik varmış gibi bekleyen şoförün tiyatrosu ayrı, arkadaki yakışıklı çocuğu kesmek için cama sırtını veren kızın tiyatrosu ayrı..
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"otobüste ölü taklidi yapmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim