(bkz: sakin)'in solisti, namı değer onurr. yakın zamanda; sakin'in ikinci albümünden şarkıların yer aldığı hayata albümünü yayınladı. eskilere götürdü gece gece namussuz. severim. müzikten ve piyasadan iyi anlar. besteci, güfteci, prodüktör tüm müzikal kimliklerine büyük saygı duyarım. ayrıca henüz okumadım ancak geçen sene sanırım şekspir'den derlemelerinin yer aldığı arabesk soneler isimli bir kitap çıkardı kendisi
devamını gör...
benim için türkiye'deki en iyi müzisyen. sakin, s.o.s ile yaptığı şarkılar inanılmaz, zaten harika bir karar vererek sakin'in ikinci albüm demolarını düzenleyip spotifyda yayınladı. daha ne kadar övebilirim bilemiyorum.
devamını gör...
spotify’da sakin’in albüm kayıtlarını geçen günlerde yayınlamış olan sesi mükemmel kişi.

çikita muz dahi söylese dinlerim, öyle güzel bir ses. sagopa’yla ceza neden küsten çok sakin neden dağıldı sorusunu sordurur durur şarkılarını dinledikçe.
devamını gör...
tercihler değişebilir ama yetenek bakidir.
devamını gör...
"eksik şarkı" ile mest oluyoruz efenim.
"sonra bir kalp buldum,
benimkini ona koydum.
yorulmadım düşünce tutmaktan
ama sarılmadım canıma estikçe."
devamını gör...
sakin onur sevdiğimiz bir abimizdi janti bir adamdı adaplı giymeyi çok iyi bilirdi, mesela ben bilmem. çok gülerdi, ben gülmem. bu kapıdaki arkadaş abi sahneye pena dediğinde sırtını dönerdi, ben dönmem. ayşe hatun, hanım beni kapıdan al dediğinde dalga geçerdi, ben geçmem.
ulan yapılır mı be, ilk olduğunda da söyledim yapma diye tamam başarılı yapacaksın, biliyoruz biz seni ama bu tarz nedir onur be twitterdan da engelledin beni ayıp be ayıp. evet türkiye de gerçek müzisyen insanların kıymeti geç anlaşılıyor evet burası böyle ama yapma be yazık etme kendine. sitem etmesem çatlardım seneler önce de söyledim şimdi yine arkasındayım sözlerimin.
(bkz: sakin) grubunun vokali sevdiğimiz bir abimiz.
devamını gör...
sakin grubunun kadife sesli solistidir kendisi ve çok başarılı bir söz yazarıdır. hiç dinlemediyseniz sakin-bu defa parçasını açarak bu kadife sesi duyabilirsiniz
ayrıca dinlediğiniz dillere pelesenk olmuş pek çok pop şarkının yazarıdır ve "onurr" mahlasını kullanır.

bir konseri olsa gitmeyi çok istiyorum ancak yeni tarzı hiç benlik değil. şans vermeyi denedim ama yok olmuyor. bu kadar yetenekli birinin böyle popüler kültür adı altında kendi tarzından uzaklaşmasına çok üzülmüştüm sakin ilk dağıldığı zamanlarda. fakat şimdi anlıyorum ki bu da onur'un tarzı, sanatını sadece ekonomik kaygılarla sürdürdüğünü sanmıyorum. yine de bu yeni tarzı beni ve genellikle sakin'den beridir onur'u tanıyıp sevenleri pek açmıyor. dilerim eski kalitesinde ve tarzında şarkılar yapar ilerleyen zamanlarda.
devamını gör...

yüreğim pır pır, ürkek bi' kuş
her gülüşümde ilk seferimle
oysa senin yüzün hep kış bana
ağladım, duymadın nasıl olsa
zıpzıp oynadım, kırıktı kanatlarım
erteledim hep sevinçlerimi
bilmedim kendi kıymetimi
ah, canım üzülsem hangimize?
delilik aşk, kuyuya taş
hepsi acılı, dolu telaş
tek isteğim şahane bir masalken seninle
vasat altı bir romanımsı
var mı manası?
hiç yapılır mı böyle soğuk lambada dansı?
bir öpücük, iki sözcük
yaşamalıydık bunu küçük
ellerimiz kenetliydi
n'oldu da bitti?
zarafetin tuzaktı, sonrası hep uzaktı
saysam öyle çok yasak vardı
vurmaya görsün aşkın acı darbesi
s.o.s'ler çalmakta
razı dünden, kalbimi ver
oysa sen hep caymakta
doymadan aldı aç gözlü kader sеni
hissederdin aslında
uyusaydım sinendе
yüreğim sek yanmakta
devamını gör...


bakma sen endişem yanında terli ellerim
saklasam kalbimi bulurdu anca sözlerin
kördüğüm duygular şelale oldu harbiden
sımsıcak bir kucak ararken estin ınceden

geç yanıma, yanmalı dünya
sür yarına, gitmeli hızla
almadan hiçbir şey, belki de tek bir şey
mucizesi dudağında
devamını gör...
inanılmaz yetenekli herif. yazacak fazla fazla şeyim var. ama ben ucundan kıyısından bir performans buldum, bundan biraz bahsedip geçicem.

(buradan sonrası ağır yorumdur. yamuluyor olabilirim, ahkam kesmiyorum!!)
detone hissi verip şarkıyı yardırmak bu olsa gerek. detone gibi girdiği için(söylenmedi hiç dediği kısım) simge de mikrofonunu ağzına yaklaştırıyor ses verip düzeltmek için, sonra o kadar kısa zamanda güzel manevra yapıyor ki herif düzeltmeye gerek kalmıyor. sorasında zaten şarkıyı yarıp geçiyor be. ve bu doğal hüner... kendi sesini bulmak ve kullanmak... çok iyi!

2:46'dan sonra:
devamını gör...
(bkz: onurr)
devamını gör...
#1904570
2 sene evvel şöyle bir tanım girmişim dün gece de konserine gittim sonunda kendisinin. sadece sakin parçalarının çalındığı bir konserdi ve inanılmaz keyif aldım. kendisinin de dünya tatlısı biri olduğunu fark ettim konserde. ayrıca maşallah kardeşim bu ne enerji onca konsere gittim onur kadar enerjik sanatçı görmedim. gene giderim öyle söyleyim.
devamını gör...
konserine gitmek istediğim bir kişi,çok severim eselerini. sesi yürürken çok huzur verir bana.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"onur özdemir" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim