odradovic tedrisatından geçme imkanı varken abd ye giderek üniversiteyi orda okuyan, ncaa de oynayan; şimdilerde ise nba de heat forması giyen basketbolcu. milli takım için de davet aldı ama katılmadı sanırım.
devamını gör...
turkiye'nin gelmis gecmis en iyi basketbol stari olma potansiyeline sahip basketci. gorunen o ki nba'da iyi sureler alirsa her mac double double yapacak.
devamını gör...
başarılı performansı, nba 2k22 oyununun yapanlar tarafından onore edilmiş basketbolcu. kendisine özel 89 overall rating puanlı kart çıkartılmıştır. normalde kartı 68 overall rating puanlıydı.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
spoelstra denen gerizekalı yüzünden süre alamamış oyuncu. ulan adebayo döndü tabi ilk 5 oynayacak da dedmon kim abi ömer'den süre alıyo. dedmon'dan daha istikrarsız bi 5 numara mı var nba'de. ömer gibi set oyunu oynayan bi embiid vardı onu da patates etti bu adam daha napsın ya insafsız köpek. iğrenç bi yer oldu nba artık ya sırf adamcılıktan süre alamıyo adam.
devamını gör...
yazık ettiler çocuğa, umarım takasını ister.
devamını gör...
kendisi içim mükemmel bir sezonu geride bırakmış milli basketbolcumuz.* draft edilmemesine rağmen takımda süre aldığı zamanlarda çok büyük işler başardı. bu da bize gelecekte ömer'in çok daha iyi yerlerde olacağının kanıtı.
devamını gör...
a milli takımın dünya kupası eleme maçları ve eurobasket kampına katılmayıp abd'de miami heatli çocukları eğlendiren tip. inşallah bir daha milli takıma çağrılmaz.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ömer faruk yurtseven" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim