genelde ortaokul veya lisede yapılan etkinliktir. eğer sınıfta hoşlandığınız biri varsa o kişinin isminin kime çıktığı bulunur, itinayla kağıtlar değiştirilir ve hoşlanılan kişiye hediye alınarak onunla yakınlık kurmaya çalışılır.
devamını gör...
hayatımın o kaygısız, telaşsız zamanlarına dönmeyi ne çok isterdim. hoşlandığımız çocuğa çıkmak için dua ettiğimiz etkinlik..
devamını gör...
başlığı okuyunca duygulandım. okul yıllarıma gittim. çoğunlukla kupa bardak, çerçeve alınarak sonlanan yılbaşı ritüelimizdir.
devamını gör...
hediye alma anındaki duyguyu yaşayabilmeye odaklanmış insanların masum aktivitesi.
devamını gör...
gelsin galatasaraylı,fenerbahçeli bardaklar gitsin keloglan masallari. gitsin “şakacı” çocukların tuvalet fırcaları gelsin rotring kalem+silgi+uç takımı.
devamını gör...
öğrenciler arası iletişimi ve hoşgörüyü arttırma temalı bir etkinliktir. verilebilinecek en güzel ve en kolay bulunan hediye de kitaptır bu çekilişlerde. sevdiğim çocuğun/kızın adını çekeyim ya da o beni çekmiş olsun* diye ümit edilerek çekilişe katılınır. o sevdiğinin adı sana çıkmaz, sen de ona çıkmazsın. belki öğretmenin adı çıkar, hediye bulma telaşına düşersin. yine o zamanlardan birinde artık nasıl bir şanssa kendi ismini çeken bir arkadaşım olmuştu hiç söylememişti. hediye derdinden kurtulmuştu. *
devamını gör...
lise sonda iki kişi bana hediye almıştı,tüm sınıf hala nasıl olduğuna anlam veremedik.güzel bir gündü,bir günlüğüne de olsa sınav stresini atmıştık üzerimizden. not:isimleri yazan ben değildim.
devamını gör...
genelde alınan hediyelerin denk olmaması yüzünden bazı öğrenciler üzülür ve kullanılmış hisseder. bu çekilişler bişiler paylaşmış olmak anlamına geldiği için birliği ve samimiyeti pekiştirir.
8. sınıftaki yılbaşı çekilişinde 1. sınıfta öğle arasında seni seviyorum diye bağırarak kovaladığım çocuğa benim ismim çıkmıştı ve bana kalpli falan saat almıştı. o hediye beni mutlu etmişti ama leş kargası çocukluk arkadaşlarım ve babannem yüzünden tek bir parçası bile ortada yok. e
o hediye en azından hâlâ hafızamda bir yerde.
devamını gör...
hoşlandığı çocuk kime çıktıyı ararken kendisine hediye alacak kişiye bakılmaması, unutulması ve sonuç olarak çok kötü bir hediyeyle karşılaşma sorunsalı. (çok yaşadım yarama tuz basmayın)
devamını gör...
biri bana test kitabı almıştı. üzülme listemde top 10'a rahat girer.
t: genelde eğlenceli olan eylem
devamını gör...
karşı cins biri çıktığında birileri ile değiştirmek için uğraşırdım. yoksa hediye verirken "oooooooo" nidaları kaçınılmazdı.
devamını gör...
hediye olarak yüzde seksen biblo alacağınız hediyeleşme şeysidir.
devamını gör...
çocukken eğlenceliydi özellikle iyi bir sınıftaysanız. fakat üniversitede yapılması teklif edilince çok saçma oluyor.
devamını gör...
bizim zamanımızda yılbaşı hicri takvime göreydi. tabi hicri takvim diyorum gerisini siz düşünün gençler. çekiliş mekiliş bilmezdik biz.
devamını gör...
ne yıllardı çekiliş yapılacağı zaman heyecanla katilirdik.kime kim çıktı acaba diye merak eder ama soylemezdik birbirimize hediyeyi alıp verdikten sonra ogrenirdik ve çok mutlu olur sarilirdik birbirimize .ufacikta olsa hediye çok mutlu olurduk.
devamını gör...
duyduğum en manasız şey fakirlere fakir olduğunu bir kez daha hatırlatma seanslarından biri daha
devamını gör...
en sevmediğim şeylerden biriydi,gıcık alırdım.
devamını gör...
beşinci sınıftayken hoşlandığım çocukla match olmuştuk, bütün harçlığımla araba almıştım ona. o da bana hediye almamak için başka biriyle değiştirmiş kağıtları, ben o şişkoya hediye almam demiş…
devamını gör...
ya o neydi öyle yaa o ne saçma sapan şeydi yaaa
devamını gör...
genelin beğenmeyip şimdiki akılları ile saçma bulduğu.. ancak bi gaz ile katılıp atılacak adım için içten içe beğendikleri karşı cinsi kurada çekmeyi hayal ettikleri
etkinlik..

ben hep boş kağıt çektim.. ama denedim..
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"okulda yılbaşı çekilişi yapmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim