çok yattıkları için ve sürekli tatil yaptıklarından olsa gerek bazı insanlarda hazımsızlık yaparak gaz birikmesine sebep olması ve bu salınımların küresel ısınmaya sebep olması durumudur. ozonu zaten deldiler şimdi de öğretmenler yüzünden kutup ayıları ölüyor.
devamını gör...
koronayı da öğretmenler çıkarmıştır. sırf yatmak için.
devamını gör...
okul dışı öğrenme ortamları dersi alıyorum bu dönem. göreve başlayınca okul öncesi dönemde çocukları müzelere, bilim merkezlerine ve bunun gibi yerlere götürüp onlara küresel ısınmanın bilimsel arka planı hakkında ileride bilgi sahibi olabilmeleri için bilimi sevdirmeye çalışacağım.

onlar da bu şekilde yenilenebilir enerjilerin önemini kavrayarak daha az fosil yakıt tüketen bireyler olarak yetişecekler diye umuyorum.

her birey gibi öğretmenler de küresel ısınmaya sebep oluyor ama bizim hiç değilse çözüme yönelik çoğu insandan daha etkili bir silahımız var o da davranış değişikliği yaratabilmek.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"öğretmenlerin küresel ısınmaya sebep olması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim