2000 yılında kurulmuş, türkiye merkezli yüksek performanslı dizüstü bilgisayar üreticisi.
devamını gör...
kimisinin çok memnunum kimisinin berbat dediği laptop üreticisi. bir gün almaya kalksam ne yapacağımı bilemem çünkü birisi müşteri hizmetleri çok iyi diyor bir taraf müşteri hizmetleri rezalet diyor.
devamını gör...
oyunnn bilgisyarı.
açamadığı oyun olursa anında parası iade.
reklamları akılda kalıcıdır.
devamını gör...
ortası yok bunun. ya taş gibi çalışıyor ya da ananız ağlıyor servisten çıkmıyor.
devamını gör...
uzun süredir abra v13 serisini kullandığım bilgisayar markasının laptop'larıdır. çevremde de birçok kullanan kişi var bu yazıda kendi tecrübelerim ve duyumlarıma göre monster notebook'ların iyi ve kötü yönlerinden bahsedeceğim. iç malzemenin tamamı işlemci, ram, gpu vb. -doğal olarak- ithal olan, kasası ve ic malzeme haric kalan kısmı yerli olan notebooktur. bu kalan kısım yerli olduğundan aynı özelliklere sahip -işlemci hızı, ekran kartı vb- olan markalara göre fiyatı daha uygundur. genelde çoğu kişi monster notebook'ların çok ısınmasından şikayetçi. oyun bilgisayarlarında hayvan gibi çok çekirdekli işlemci ve saglam ekran kartları olduğundan ısınması normaldir ancak monster'da ısınma diger markalara göre biraz daha fazladır. ısınma sorununu alacağınız soğutucuyla nispeten halledebilirsiniz. bir diğer problemi dış materyel hassastır. yani yaldır yaldır tuşlara abanmamalı kapağını sertçe kapatmamalısınız. ekran ve kasa arasındaki menteşe kırılması sebebiyle servise gönderdim mesela düzelttiler. bir de ara ara kendiliğinden mavi ekran verme sorunu vardır. oyun sırasında değil de dümdüz google'da takılırken bir anda mavi ekran alabilirsiniz. bir arkadasımın monster tulpar'ı var neredeyse 3 ayda bir servise gönderiyor bu sorun sebebiyle. ben de bu sorunu bir dönem abra bilgisayarımda yaşadım ancak soğutucu taktıktan sonra bu sorun ortadan kalktı. notebook'una göre de bu durum değişiklik gösterebiliyor. bu olumsuzluklara rağmen soğutucuyu fullerseniz oyun modunda birçok oyunu ortalama üstü grafik ayarlarında iyi bir fps ile oynayabilirsiniz. bu notebookların genel olarak açamayacağı bir oyun/program yoktur. yazılım geliştirmekle ilgileniyorsanız visual studio, android studio, emulator, oyun motorlarını kasmadan rahatça kullanabilirsiniz. aynı anda birkacını bile acabilirsiniz. bir taraftan oyun motoruyla ilgilenirken diğer taraftan mobil uygulama geliştirebilirsiniz*. monster'ın 2 yıl ücretsiz servisi var karşı ödemeli gönderirseniz 1 hafta gibi bir sürede düzeltip geri gönderiyorlar. 2 yıldan sonra servis ücretli fiyatları hakkında bilgim yok. bir de ömür boyu ücretsiz bakım hizmeti var. fanını temizlettirebilirsiniz genel bakım yaptırabilirsiniz. 2.5 yıldır abra kullanıyorum genel olarak performansından memnunum. bütçeniz iyiyse oyun bilgisayarı olarak msi markasını tavsiye ederim değilse yukarıdakilere dikkat ederseniz monster da iyi bir seçenektir.
devamını gör...
bir iş arkadaşım sipariş etmişti bundan. 2018 yılında 32.000 türk lirası ödeyip getirtti. tüm ofis heyecanla toplanmış, 32 bin liralık bilgisayar ne yapacak diye beklerken açılmadı bilgisayar. ellerinin titremesi geçtikten sonra aradı, bir şeyler tarif ettiler, nasıl olduğunu hatırlamıyorum ama sıra dışı bir açılma biçimi var, açtı sonunda ama arızalı çıktı. uzaktan halledemediler gönder bakalım dediler. 1.000 dolar kargo 300 dolar sigorta ödeyip gönderdi çocuk, gümrükten geri döndü. kargoyla bilgisayar sokulmuyormuş meğer. yolcu beraberinde gönderip halletti ancak 45.000 liraya patladı bilgisayar. arada çocuğu arayıp bilgisayarının hal hatırını sorarım o derece kıymeti vardır nazarımda. tipi filan yakışıklı ama taşınacak gibi değil.
devamını gör...
güncel dövizle birlikte en kötüsünü 11-12.000 liradan başladığı güven vermeyen marka.

kullanıp sorun yaşamayanı pek görmedim. illa bülent ersoy gibi bir çile çektirip allah! dedirtiyor.
devamını gör...
şu an kullandığım bilgisayarın markası. bilgisayarı alalı bir seneyi geçti. benim kullandığım bilgisayarın modeli huma yani monster'ın tek iş bilgisayar modeli. 9 saate kadar şarj imkanı sunsa da standart kullanımda 7-7,5 saatlik bir performans sağlıyor. film, video, canlı görüşmeler de bu süre daha da düşüyor. şimdiye kadar herhangi bir sorun yaşamadım.
devamını gör...
hem ürünleri hem de teknik servisi iyi olan bilgisayar üreticisi.

2019 yılının başında aldığım laptopla ilk sorunumuzu geçen hafta yaşadık. ekranı tutan menteşesi sıkıştığı için açılmadı ve ekranı çerçevesinden ayrıldı.

iş yoğunluğum nedeniyle anca birkaç gün sonra teknik servise bırakabildim. 3 iş gününde tamir yapıldı. ekranın oradan geçen data kablosunun sıkışma esnasında zarar gördüğünü ve de değiştireceklerini söylediler. kamera ile mikrofona da bakar mısınız sanki bir problem var ama aşırı online toplantı yapmaktan olabilir demiştim. onları da değiştirdiler. elleri değmişken bir de pilini değiştirdiler. hepsiciğine ne kadar ödedim?

0₺

ben bu bilgiyi bırakıyorum gerisi sizindir ne yaparsanız yapın. 3 iş günü demiş miydim? ben gidip biraz oyun oynayayım.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"monster notebook" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim