cehennem silahı serisi ile sevdiğimiz aktör. komplo teorisi filmi büyük resimci abiler için idealdir.
devamını gör...
the passion-turku isa’nın çilesi filmiyle kariyeri biten, bitirilen yetenekli aktör.
devamını gör...
yahudi lobisi tarafından kariyeri bitirilen gönüllerin fatihi abimiz. ayrıca ülkemizde her yaz müslüman olduğuna dair haber çıkar.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
asıl adı "mel columcille gerard gibson" olan, 3 ocak 1956 doğumlu, amerikalı aktör, film yönetmeni ve yapımcı. aksiyon kahramanı rolleriyle, özellikle kıyamet sonrası aksiyon dizisi mad max'in ilk üç filminde max rockatansky ve buddy cop film dizisi lethal weapon'da martin riggs rolüyle tanınıyor. ayrıca braveheart'daki rolüyle de akıllara kazınmıştır.

peekskill, new york'ta doğan gibson, ailesiyle birlikte 12 yaşındayken avustralya'nın sidney kentine taşındı. bu taşınmanın sebebi vietnam savaşı'ndan dolayı amerikan hükümetinin gençleri askere çağırması ve mel gibson'ın ailesinin oğullarını savaşa göndermek istememesiydi.

ulusal dramatik sanatlar enstitüsü'nde oyunculuk eğitimi aldı ve burada romeo ve juliet'in yapımında judy davis'in karşısında rol aldı. 1980'lerde bağımsız film yönetmeni atom egoyan'ın "stüdyo sistemine alternatif" adını verdiği yapım şirketi ıcon entertainment'ı kurdu. yönetmen peter weir, gibson'a avustralya film enstitüsü'nden en iyi erkek oyuncu ödülü kazandıran ı. dünya savaşı draması gelibolu'da (1981) başrollerden biri olarak rol aldı ve ciddi, çok yönlü bir aktör olarak ün kazandı.
devamını gör...
işaretler filmini çocuk yaşta izlesem de, oyunculuğunu hâlâ unutmuş değilim.*

başarılı amerikalı oyuncu.
devamını gör...
(bkz: ölmüş mü)
devamını gör...
1956 doğumlu avustralya asıllı amerikalı hollywood oyuncusu/ yönetmen/ yapımcı.

en bilinen işleri

mad max
cesur yürek
işaretler ve cehennem silahı olarak bilinir.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
apocalypto gibi bir filmi bize kazandırmış ve passion of the christ gibi bir şaheseri bize hediye etmiş insan. the patriot filmi efsanedir.
devamını gör...
en hristiyan oyunculardan biri. ben hemen hemen tüm filmlerini izlemişimdir ama en sevdiğim film serisi kesinlikle ölümcül silahı oynadığı seri. kendisi vietnam savaşında özel kuvvetlerde kuvvetli rüzgarlı bir havada 1000 yardadan birini keskin nişancı tüfeği ile indirdiğini anlatırken filme de adını veren ölümcüllüğü açıklıyordu.
devamını gör...
nedense işleri pek beğenilmez. brave heart dışında. halbuki iyi oyuncudur. isa hakkında saçma sapan yaptığı film tabutun son çivisi oldu gibi.
devamını gör...
en son gördüğüm bir röportajında maxwel vari kahramanlar yerine (bkz: hacksaw ridge) gibi gerçek hayattan kahramanların filmleri yapmayı düşündüğü söylüyordu. bakalım sırada kimler olacak.
devamını gör...
isa ile ilgili filminden sonra yahudi lobisinin tesiriyle holywood'dan ban yemiş aktör ve yönetmen.
devamını gör...
ermenistan'a gidip orada yaşamasını tavsiye ettiğim aktör son paylaştığı abuk subuk açıklamalarından sonra ermenistan'a gidip orada milletvekili olmasını öneririm ama yemez tabii
devamını gör...
sahiplerini korumaya çalışan sadık bir köpek sadece, çok kızamıyorum bu yüzden görevini yapıyor neticede, mel mel gel oğlum diyip sevesim var bu iti.
devamını gör...
sahiplerini korumayı kendisine misyon edinmiş, ermeni lobisi'nin tasmalı bir finosu. şimdi de 1915'teki sözde ermeni soykırımı'nı savunmuş ve biz türklere "katil" demiş. mel gibson da ermeni sevicisi çıktı. canınız cehenneme ulan sizin, canınız cehenneme!.. (bkz: mel gibson'ın bunamış olması)
devamını gör...
iyi hatırlattınız...bu kadının üzerine var mı?

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
ermeni iti ucubedir.
devamını gör...
bana cibi cibi cipsi hatırlatan hep aynı rollerin ve mimiklerin adamı.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"mel gibson" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim