tarafların tamamının harekette bulundukları anda zarar görebilme ihtimallerinin olduğu pozisyonlar için kullanılan tabirdir.

ilk olarak bu tabiri bir film sahnesinde duymuştum ve satranç literatürüne ait bir terim zannetmiştim ama değilmiş.
devamını gör...
mexican standoff:
devamını gör...
tarantino ve john woo tarafından sıklıkla kullanılan , birden fazla kişinin birbirlerine silah doğrulttuğu sahneler.
devamını gör...
şöyle bir şeydir:
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
ahmet şık’a göre akape rejimi ve müttefiklerinin bugünkü halini yansıtan açmaz.
devamını gör...
inglourious basterds (soysuzlar çetesi) filmindeki sahneyi akla getiren, anlaşıldığında taraflarınca “hsktr” dedirtme ihtimali yüksek durumdur.
devamını gör...
her tarantino filminde bir adet bulunur.
devamını gör...
mesut süre, anlatanadam ve fazlı polat kadrosuna sahip eğlenceli podcast.

open.spotify.com/show/1g3Xu...
devamını gör...
mesut süre, anlatanadam ve fazlı polat kadrosu, podcastin birinci bölümünden de önce rabarba talk 9'da (https://www.youtube.com/watch?v=o4qurk1eecg) potansiyelini belli etmişti, belli ki bu işi düzenli yapalım demişler ve iyi ki de demişler.
t:son bölümü ve neredeyse tüm bölümleri çok iyi olan podcast serisidir.
devamını gör...
olaya karışan hiçbir tarafın kazançlı çıkamayacağı içinden çıkılmaz durum. podcast severler için ise güzel bir alternatif...
devamını gör...
sevdiğim bir ekibe ait podcast serisi. mesut süre, fazlı polat ve anlatanadam ile tam tabiriyle ayılama gülmek istiyor iseniz özellikle linkini bıraktığım bölümü dinlemenizi tavsiye ederim.

buradan

benim mi gülmeye çok ihtiyacım vardı yoksa bölüm mü aşırı iyi bilmiyorum ama üst üste aynı bölümü dinleyip hunharca güldüm.
devamını gör...
birkaç gündür bağımlısı olduğum podcast. art arda 3 bölüm falan dinliyorum. bir konudan söze girip bambaşka bir konuya bağlayabilmeleri aşırı güzel. ayrıca fazlı polat ve anlatanadam* arasındaki o uçuruma çok gülüyorum. zaten bu üçlünün bir araya geldiği her konsepti seviyordum ama bu en iyisi.
devamını gör...
bazı bölümler çok tırt olsa da bazı bölümler de haykırdığım vakitler olmuştur yürüyüş yaparken çok keyifli oluyor dinleyin derim
devamını gör...
toplu taşımada dinlediğim, garip garip gülmemi sağlayan efsane podcast .
devamını gör...
geçen gün ankara-istanbul arasında gelirken 30ar dakikadan 2 bölümünü spotify üzerinden dinledim. tek başıma yaptığım bu seyahatin bir kısmını eğlenceli geçirmeme vesile oldular. sıkıldıkça tavana bakarak uzanmış bir şekilde de dinlerim kendilerini. tavsiyemdir. açın bir şans verin.
devamını gör...
örümcek adamların birbirini gösterdiği meme tam bunu anlatıyor bence
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

filaş, filaş, filaş!
fikirlerin çatıştığı program "meksika açmazı", alanlarında uzman konuklarıyla bu gece yarısı filaş tv'de.

polis imdat bülent vs. bülent ayberk (aka. hans von aiberg) vs. kelenderis *
devamını gör...
bana göre en büyük meksika açmazı amerika birleşik devletleri'nin ülkesine tek bir meksikalı bile almak istememesine rağmen on binlerce meksikalı'nın bir yolunu bulup heryıl amerika'ya girmesi, ve eskiden amerika'ya girip yerleşen ve en alt tabaka işleri yapan meksikalıların evlilik yoluyla beyazlara karışması, yönetici ve devlet adamı çıkaracak duruma ve sayıya ulaşmasıdır, amerika birleşik devletleri için en büyüsk meksika açmazı işte budur, her açıdan düşündürücü evet.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"meksika açmazı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim