(link:mobile.twitter.com/opdrokan...)

dış güçler, bill gates temalı bir yazı olmuş ama insanı korkuya sevk ediyor.
kötü olan bu yazıyı desteklemesemde buna karşı argüman sunamayacak olmam.
amerikaların dediği gibi ‘ben bunu bilemem çünkü doktor değilim.’
devamını gör...
insanı korkuya sevk edenin bu açıklamalar olmadığını düşündüğüm başlık. 1 seneden beri korku düzeninde yaşıyoruz zaten.
devamını gör...
"15 cm.lik çubuğu sokar,ağız boşluğunun en ücra yerindeki beyin tabanını,kan beyin bariyerini tahriş ederek".. ten sonrasını okumadım. yavaş hocam, insan vücudu pamukla tahriş oluyorsa kıyafet giymeyelim.

adam ağızdan sokulan çubukla beyine ulaşabiliyor, boşuna operatör doktor olmamış demek ki.

ben doktor olmadığım halde bana saçma gelen bu açıklamaya eminim bilim kurulu kahkahalarla gülüyordur.
devamını gör...
sonunda gerçekleri konuşabilen doktor varmış dedirten tweet.
devamını gör...
insan vücudu ile ilgili sadece aynada gördüğü kadar bilgisi olanların fikir beyan edip, hekimi eleştirdiği başlık.

tabi ki aşılarla çip takılmıyor, zaten en mükemmel çip her gün ellerimizde olan telefonlar. ekstra bir çipe ihtiyaçları yok insanları kontrol etmek için. ama ben de coronavirus'un küresel çapta fazla abartıldığını düşünenlerdenim. yeni bir düzen oluşturmaya çalıştıkları o kadar aşikar ki. bu fikrimizi söylemeye bile korkar olduk artık.
devamını gör...
(bkz: oytun erbaş) maske takmaya gerek yoktur zaten bu virüs bakın göreceksiniz bizi enfekte etmeyebilir.
devamını gör...
şahsen; bu tarz konularda ortaya atılan söylemin ya da eylemin, sahibine bir faydası/kazancı olup olmadığına bakarım.

hakkında akla gelmedik komplo teorileri üretilen; korku psikolojisi yaşayanları sakinleştirmek için, siyaset ve magazin dünyasının ünlülerini kullanan (az sonra! yutubırlar da sahaya inecek) kampanya hakkında, kendi alanından bilgi/fikir beyan eden bir doktor

itibar eder miyim? ettim bile..
devamını gör...
bu tür durumlarda her zaman bir "acaba" payı bırakmanın en doğru hareket olduğunu düşünen biri olarak eleştirmeyeceğim doktorun paylaşımı. zaten işin tıbbi detayını biz bilemiyoruz ama kafama yatmayan, mantıksız gelen bazı şeyler de oluyor bu iş ortaya çıktığından beri. o yüzden aklımda tek soru var: ya adam haklıysa?

mesela michael sikkofield okuduğum zamanlarda, yazılarından birinde daha önce adını duymadığım bir şey görüp biraz araştırmıştım: fema kampları. sadece amerika'da olanların 2 milyon kişiyi barındıracak kapasitede oluşu ve kampta çok sayıda boş tabutun istiflenmiş olmasının makul bir açıklaması yok. neye hazırlık yapıldığını söyleyebilen de yok ki bundan yıllar önce bile bir salgın hastalık ya da dünya dışından gelecek bir istilaya hazırlık için yapıldıklarına ilişkin iddialar vardı.

bakın arkadaşlar, paranoyak olmaya tabi ki gerek yok ama bir şeylere "asla olamaz" demek de doğru değil. yıllardır ortalıkta dolanan yeni dünya düzeni lafları, georgia guidestones adlı taşların üzerinde yazan "nüfusu 500 milyonun altında tut" yazısı, fema'daki neye hazırlık olduğu belirsiz boş tabutlar, bu tweet dizisi altındaki şu fotoğraf, amerikan resmi makamlarının insanları sürekli olarak ufo ve dünya dışı yaşam konusuna inandıracak belgeler "sızdırması", salgından birkaç sene önce dünya sağlık örgütü'nün her ülkeye pandemi sürecinde yapılacaklar için bildiri dağıtması vesaire... bunlar ve burada sayamayacağımız daha çok şeyi bir araya getirip düşündüğünüzde bu işin hiç de öyle imkânsız olmadığını görebilirsiniz. ayrıca biyolojik silah dediğimiz şey de zaten tam olarak bu işte. ne yazık ki dönem dönem bazı ülkeler tarafından bazı kötü amaçlarla kullanılmış tarihte. şimdi de kullanılmaması için bir neden yok.

şu ana dek okuduklarımdan ve tanıdıklarımdan yola çıkarak söyleyebilirim ki, hastaneye gidenler genellikle ölürken evde izole edilenler "hafif atlatıyor" nedense. gerçekten bir virüs var olabilir, sorun bu kısımda değil. sorun, tedavi ediyoruz diye insanlara ne yapıldığını bilmiyor oluşumuz. zira hiçbirine otopsi falan yapılamıyor.

neyse, komplo teorisyeni ya da akıldan yoksun bir manyak değilim. hayatıma da normal şekilde devam ediyorum, yatağın altından illüminati üyeleri çıkacak korkusuyla yaşamıyorum yani. fakat yerinizde olsam işin içinde hükümetlerin, büyük devletlerin olduğu her türlü komplo teorisine "mümkün mü acaba?" diye yaklaşırım, başından kestirip atmam. ha hükümetlere, devlet yöneten herkese gözü kapalı güvenirim diyorsanız ne mutlu size! hayatınız toz pembe olmalı.

çip mevzusuna gelince... bunu okursanız, işin "zaten telefonla/hes koduyla takip ediliyoruz" konusuyla ilgisi olmadığını görebilir, yukarıda yazdıklarımla konuyu bağdaştırabilir ve hatta tüm insanlık olarak sonumuzun elysium (film)indeki gibi olup olmayacağını düşünebilirsiniz. bu bağlamda, başka gezegenlerde koloni kurma fikrinin neden bu kadar revaçta olduğunu ve bazı devletlerin neden bunun için ölüp bittiğini de belki farklı şekilde değerlendirirsiniz.

neyse, ben günlük yaşantıma geri dönüyorum. siz de çok takılmayın ama "olamaz" da demeyin.
devamını gör...
okurken gülemedim bile. şöyle bir örnek vereyim: 44 yaşında bir hastam ve ailesi covid semptomları gösteriyorlar ama test korkusu, hastane korkusu ve covid ilaçları korkusu derken 1 haftayı evde geçiriyorlar. babanın artık öksürüğü çok artıp nefes almada sıkıntıları olunca hastaneye başvuruyorlar. anamnezlerini aldım, muayenelerini yaptım. hepsinin saturasyonu çok iyiydi ama babanın saturasyonu iyi gelmesine rağmen genel durumu iyi değildi, ondan akciğer grafisi ve kan testleri istedim. sigara içiciliği dışında ek hastalık öyküsü olmayan 44 yaşındaki bu hastamın sonuçları sitokin fırtınasıydı. hastaneye yatırarak tedavisi için aile ile konuşurken bana söyledileri "1 hafta önce gelmiş olsak daha iyi olur muydu durumu?" hekimlerinize güvenin, kimse bir pcr testine bakmıyor sadece.
devamını gör...
tebrik ederim an sonunda gerçekten sorgulayan bir tıp uzmanı. konu ile ilgili bütün söylediklerine katılıyorum. bu kadar aşikar bir durumu yığınların, güruhların hiç sorgulamadan kabul etmesi ise bence her şeyden daha korkunç. önümüz faşizm. verilen haklar geri alınamaz ve çoğunluk güruh benim adıma da nefes alma hakkına kadar verdiniz.
devamını gör...
baştan beridir bende inanmayan tayfasındanım. mevsimsel grip neyse buda öyle. eğer bu bir salgın olsaydı;


tahmini ölüm: 775---asya, kanada--2002-2003 sars--sars koronavirüs.

diğer salgınlar listesi
devamını gör...
asıl ürkütücü olan şeyin, bu adamın söylediği korkunç şeylerden ziyade, bu cehalet akan, zavallı komplo dolu leş sözlere inananların olması. şu bilgi birikimi yüksek olanların olduğu sözlükte bile bu cehalet odlu sözlere inananlar var. cidden korkunç.

tanım: dünya düzdürcüler kadar cehalet kokan açıklamadır.
devamını gör...
varis uzmanlığın'dan herbokologluk'a giden yolda çile çeken doktor'un tweet'i.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"mehmet okan özdemir'in covid-19 ile ilgili tweet'i" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim