kendince mutludur ama bir kaç sene sonra gireceği sınav için bu lise yılları çok önemlidir. belki şuan deliler gibi pc oynayacağı için mutlu, ama eminim sınav senesi pişman olacak. ha birde bu "liseli"ler üni sınavınıda iptal etmek isterler. yatarak yaşamayı seviyorlar, emek vermeyi değil.
devamını gör...
guncel durum adına, yatmak istemekle değil ölmek veya sebebiyet vermek istememekle ilgisi de olabileceğinden gayet anlayisli karsılanabilinir olaydir. normal sartlar altında bu iptalin bedeli olarak misli yazılılarla yuz yuze kalacağı gercegi ensesine buz atsa da anlık sevindirir mi? sevindirir...
devamını gör...
şuan lisede olsam bende çılgınlar gibi sevinirdim. lise son olanlar hariç tabi bu ortamda sınava çalışmak bir hayli zor. geri kalan liseliler bence dizi, oyun gibi aktivitelere yüklensinler bol bol yatsınlar, uyusunlar ohh miss gibi.
devamını gör...
ömürlerinde 2 sene çalındı ama farkında değiller. durmah yoh yola devam.
devamını gör...
ilerleyen yıllarda ne kadar büyük bir kayıp yaşadıklarını anlayacak olan liselilerdir.

bana göre eğitimin sırf uzaktan yapılması bile büyük hata. millet nasıl işine, market alışverişine gidebiliyorsa öğrenciler de bir şekilde, seyreklestirilmis olarak, sabah, öğle, akşam usulüyle veya ne bileyim başka bir formülle sınıflarıyla bulusturulabilirdi. sınavların zaten yüz yüze yapılması şart olmalı. kpss, ales vs nasıl yapılabiliyorsa bu sınavlar da gayet tabii yapılabilir.
devamını gör...
bir liseli olarak nadir üzülenlerden biriyim. hem hayatımın en güzel dönemlerinden çalınan seneye mi üzülsem hem de üniversite sınavında benim için bu kadar önemli olan konulara mı diye karar veremiyorum. online eğitimin başlıca bir sorun olduğu şu dönemde dersleri en çok anlamak için uğraş vermemizi sağlayan durumdu.
ancak unutmamak lazım elbet sınav olacağız boşvermeye gelmez.
devamını gör...
biz de seviniyorduk yan gelip yatacağız diye.
şimdi de işsizlikten banyoda intihar ediyoruz.
hayat çok acımasız bir masöz.
devamını gör...
aramızda liseliler varmış. lisede eğitim verebiliyorlar mıydı sanki, fizik bilmeyen fizik öğretmenleri olan okullar gördü bu gözler.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"lise sınavları iptal oldu diye deliler gibi sevinen liseli" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim