evet , parmaklarının acıyışına üzüldüğüm ama yine de sevdiğim bir harekete konu olan artı oylama yapmaktan çekinmeyen kutsal yazarımıza ait yorgunluk.
devamını gör...
ayrıca ucemak adlı yazar içinde böyle düşünülebilir.
devamını gör...
bir teşekkürü borç bildiren durumdur. teşekkürler sayın nelson.
devamını gör...
bir teşhis.
o çok oy atmıyormuş, yazarlar oy cimrisi olduğundan, olması gereken genel üzeri görünüyormuş.
kendisi diyor ben demiyorum.
selamı var.
devamını gör...
kızıl nelson ve ucemak her ayın sonunda masaja falan gönderilsin dediğim olaydır. yemiyor içmiyor adamlar sabahtan akşama kadar tanım beğeniyorlar. yetmiyor ayna karşısına geçip kendilerini de beğeniyorlar.
devamını gör...
eli de yorulmuştur zihni de yorulmuştur, ne dese inanırım. sabah, öğlen, gecenin körü farketmez; gündemde ya da rastgelede denk geldiğim herhangi bir başlığa bir şey yazayım, ordan gelen ilk bildirim bu adamlar oluyor. nerden haberi oluyo, aynı anda kaç tanım okuyo, önünde kaç tane ekran var hiç anlamıyorum. adamlar kgb ajanı gibi, her an her şeyi izliyorlar sanki. helal olsun, saygı duyuyorum.
devamını gör...
beğenen parmağı yoruluyordur. arada parmak değiştirip beğeni yapmaya devam ediyordur. telefonu bir sağ ele bir sol ele almaktan elleri nasır olmuş da olabilir. bilekleri kireçlenecek birşey değil.
devamını gör...
adam gibi adamdır. saygılar üstad.
devamını gör...
artı oy atınca her zaman güzel mi yazdım mı yoksa herşeyi mı beğeniyor dedirtiyor ben tercihimi ilk düşündüğümden kullanıyorum .
devamını gör...
kızıl nelson+ucemak+zülal_kalender1 ile formülü devam ettirmek isterim. bazen şöyle oluyorum.
devamını gör...
sanırsam karma puanı kasıyor kendileri. algoritmayı çözmüş olabilir...
devamını gör...
kuracağı kızıl tarikata mürit devşirmek için inceden inceye artılarla favorilerle taşlarını döşeyen yazarın ''sol'' elinin yorulması durumu.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kızıl nelson'un artı oylama yapmaktan elinin yorulması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim