işte o gün tükeneceğiz.
devamını gör...
büyük ihtimalle buraya yazamayacağı andır.
devamını gör...
martha graham ''bir dansçı iki kez ölür, ilk olarak dans etmeyi bıraktığında ölür ve bu ilk ölüm daha acı vericidir.'' demiştir. bu sözden yola çıkarak, insanın ilk ölümü, uğrunda yaşamayı göze aldığı şeyden uzaklaştığında gerçekleşmiş olur diyebiliriz.
devamını gör...
sabah oldu hala uyanamadim eeee neden diye kendime sorduğum andır.
devamını gör...
karantinada koronadan korkan insandir.
en sevdiği her seyden mahrum kala kala artık sevdiği bir sey kalmamıs; favori ogretmenlerle hic konusmaz olmus, hatrını sormaya cekinir hale gelmissinizdir. giyim kusamdan gozunuz doymus kolu varsa giyerim tisortleri secer olmussunuzdur. arkadaslarınız sizin yerinize birilerini koyar, en acısı da bu, olmustur. acaba öldüm mü, dersiniz. sonra sadece ''biz de sevdik güldük ve yasadik. bizi unutmayın.'''...
devamını gör...
2018 eylül ayında freni patlayan kamyonun bana çarptığı o an. ışıklar içinden bildiriyorum.
devamını gör...
hiçbir şeyi ve kendini değiştiremeyeceğini anladığı an.
devamını gör...
elinin tersiyle her şeyi ittikten sonra yapayalnız kaldığını gördüğü an
devamını gör...
(söylenenlere göre)tabuta kafasını çarptığı an
devamını gör...
ben bu anda büyük ihtimalle küfür edicem, cok huysuz bir insan olduğum için bundanda hosnut olmayacağım ve akpye salliyacagim bu anda.
devamını gör...
hissizliğin mutluluk olmadığını anladığı an.
devamını gör...
amacının kalmadığını anladığı andır. ne gibi bir amaçtan bahsediyoruz? hırstan mı? evet, yeni bir şeyler başarma amacı olmadığı an... așk mı? evet, tanrı'nın o lütfunu bir kere daha yaşamak istemediği an... merak mı? evet, gözlerini açıp, dünyevi güzellikleri görmeye tahammül etmediği an. tutku mu? evet, artık tüm hevesini yitirdiği andır insanın öldüğünü fark ettiği an.

ınsani yașamda tutan, ne kalptir ne
damar! așktır. tutkudur. hırstır. duygularıyla yașama tutunmuș bu insanoğlu, hislerini kaybettiği; tașlaștığı zaman öldüğünü fark eder.
devamını gör...
gömüldüğünde üzerine yerleştirilen dokuz tahtadan baş kısmına gelen tahtaya başını vurduğu andır . işte o zaman kaçış nereye .kalkamazsin bile. öldün yat yattığın yere.
devamını gör...
kusura bakma.......*
bu sözü duyduğumda dünyam başıma yıkılmıştı.
devamını gör...
telefonum acaba kimlerin eline geçecek dediğim an olur herhalde.
devamını gör...
bir gün aynaya baktığında gözünün ferinin gittiğini anladığı andır
devamını gör...
nelerden hoşlanırsın? ne istiyorsun? sorularina ben bir şeylerden hoşlanıyor muyum len ne istebilirim ki ben dediğinde. nefes alıyor gibi yapip içinden nefesini tutmaya başlıyorsun. asil son darbe şimdi burada olsam ne olmasam ne dediğinde oluyor.
devamını gör...
sevilmeyi haketmediğinizi anladığınız andır.
bazılarımız haketmez.
devamını gör...
radyoaktif maddelerle zehirlendiğinizi öğrendiğiniz an öldüğünüzü anlamış olursunuz çünkü son nefesinizi vermeniz kaçınılmaz olduğu kadar sadece bir zaman meselesidir.
devamını gör...
en sevdiği insanı bir daha göremeyeceğini anladığı andır.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kişinin öldüğünü fark ettiği an" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim