muhalefeti kaplayan derin bir hüzün dalgası sonucu 150 yıllık akp iktidarına devam edilecektir.
devamını gör...
muhalefet adına hüsranla sonuçlanır. kaç kere denedi olmadı zaten. parti başkanının değil de partide güçlü bir ismin aday olması da ayrı sorun teşkil etmekte, muharrem ince'den biliyoruz. sonuç olarak muhalefeti dibe götüren isimdir kılıçdaroğlu, tarihi geçmiş bir isimdir kendisi.
devamını gör...
ülkeyi terk etme çabalarımı hızlandıracak olaydır
devamını gör...
aslında çok hassas denge bir yandan kaybedersen artık o koltukta seni oturtmazlar bir yandan başta ankara ve istanbul büyükşehir belediyesi güzel iş çıkarıyor aşırı belirsiz.
devamını gör...
kim olursa olsun kazanacaktır. son bir aydır yeterki bunlar gitsin diyenlerde artış gözlemliyorum. chp de buna güveniyor olmalı.
devamını gör...
rte kazanacaktır, bu gayet açıktır.

eğer kılıçdaroğlu aday olursa beyni propagandadan sulanmış olan malum partinin ve yedek lastiği durumundaki diğer partinin şahsi menfaatleri yüzünden küskün olan seçmenleri asla oy vermeyecektir.

bu adamlar öz babalarını vurur yine de kılıçdaroğlu'na oy vermezler. 20 senedir sistematik propagandaya maruz kalıyor bu amipler.
devamını gör...
hepimize geçmişler ola der kulağımın arkasına çimento döktürür beklerim. gerçi bu ampulcüler çimentoyu da delecek bir yol bulur.

ha bir de böyle bir şey olursa kılışdarın rte nin bir numaralı ittifak ortağı olduğunu kimseyle tartışmam bile artık.
devamını gör...
aday olur da seçimi kaybederse ankara gidip nazik bir şekilde istifasını isteyeceğim. benle beraber birkaç kişi daha gelirse bence sonuç alırız. umarım böyle bir şey olmaz
devamını gör...
intihar ederim.
devamını gör...
akepe bu seferde şeyini sallaya sallaya afedersin seçimi kazanır.
gram yorulmaz. kemal bey herşeyi bizzat halledecektir.
kahretsin!
devamını gör...
seçimi kaybeder. onunla birlikte türkiye de kaybetmiş olur.
devamını gör...
tayyip beye cumhurbaşkanlığının üçüncü döneminde başarılar dilemek. bu ülkeden kaçacak legal yahut illegal bir yol bulmak.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kılıçdaroğlu'nun 2023 seçimlerinde başkan adayı olması durumunda olacaklar" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim