chp lideri kılıçdaroğlu'nun, cumhurbaşkanı erdoğan'a 'sözde cumhurbaşkanı' demesinin ardından kahramanmaraş büyükşehir belediye meclisi'nin elbistan'daki 'kemal kılıçdaroğlu' bulvarının ismini 'milli irade bulvarı' olarak değiştirmesi.

cumhuriyet'ten kübra köklü'ye konuşan chp nurhak belediye başkanı ilhami bozan da birçok konu meclis gündemine taşınmazken, bulvarın ismi değiştirildi diyerek yapılan değişikliğe sitem etmiş.

kaynak: www.memurlar.net/haber/9503...
devamını gör...
waoow dostum siz naptınız, nasıl kral bir karşılık bu? cehape artık dobarlanamaz bıragır gendini ben size diyeyim.
bulvar: ya bi sektirip gidin alüminyum.
devamını gör...
olması sacmaydı zaten adamlar siyasetci yok recep erdogan lisesi yok abdullah gül üniversitesi bunlarda degiştirilmeli tamamen sacmalıktan ibaret. ama bu olaydı dogru oldugu için degilde sırf yaranmak için yapıldığıda aşikar.
devamını gör...
kahramanmaraş büyükşehir belediye meclisi asli görevini yerine getirmiş olmanın huzuruyla dağılmıştır bu karardan sonra. herkesin işi rte yi memnun etmek, ona yaranmak çünkü.
ayrıca bulvara neden kemal kılıçdaroğlu nun ismi verilmiş orası da ayrı tartışılabilir. her yerde bir siyasetçi ismi, yok bilmem ne hastanesi, bilmem kim caddesi. lan bari ortalıkta dolaşırken siyasete, siyasetçiye maruz bırakmayın insanları. çiçek böcek ismi koyun kardeşim.
üstteki yazar kardeşim de değinmiş aynı duruma, yazdıktan sonra gördüm.*
devamını gör...
bu süper uygulamadan sonra dolar 2 tl'ye düşer artık. kıymanın kilosu 10 tl'ye, yumurtanın koli fiyatı ise 5 tl'ye düşer artık.

tanım: oyları düştükçe, saçma sapan şeyler yapan partinin son şeyi.
devamını gör...
(bkz: yürütme organının yargı dağıtması)
devamını gör...
bu saçmalıklar yüzünden adres kaynaklı ne kadar karışıklık oluyor. evin her faturasındaki adres başka. en basitinden bazen siparişçiler, kargolar vs bile adresi bulamıyor üstelik bilmesine rağmen. böyle basit atarlanmaların kimseye bir faydası da yok. küsünce whatsaptan engelleyen sevgililer gibiler. ülkedeki her yeride 15 temmuz adlı sokaklara, caddelere, köprülere vs çevirdiler zaten. oldu olacak pkknın yapamadığını bunlar yapsın, komple ülkenin adını 15 temmuz destanı milli irade kumandanı başkumandan recep tayyip erdoğan ülkesi olarak değiştirsinler herkes rahatlasın.
devamını gör...
amerikan büyükelçiliğinin olduğu caddenin adının değiştirilmesi kadar saçmadır. yıllardır bir milim ilerlemeyen siyaset, memleketi daha ne kadar idare edecek merak ediyorum.
devamını gör...
çok büyük bir hizmet maraşımız orta doğunun moskovası olma yolunda.
devamını gör...
bu hamle ile maraş'ın ülkemizi toptan muasır medeniyetler seviyesine çıkarması bekleniyor.
devamını gör...
maraşı çok ileri taşıyacak, refaha ulaştıracak hareket. artık maraş bir ortadoğu şehri olma seviyesine yükselmiştir.
devamını gör...
bu değişiklik ile işsizlik yüzde 1 seviyesine düşüp,alım gücü yüzde 50 oranında artmıştır.dış minnakların üzülmesi de bonus olarak sayılabilir.bravo diyorum.
devamını gör...
sünnetçi bir dükkan açmış , vitrinine de çalar saat koymuş.
ziyaretine gelen arkadaşı sormuş, “- dükkan hayırlı olsun da niye vitrine çalar saat koydun ki?”
sünnetçi cevap vermiş, “- ya ne koysaydım?”
devamını gör...
kimseye bişey demiyorum ama siyasi amaçla yapılması ayıptır. kaldırılıyorsa tüm siyasilerin ismi nerede varsa kaldırılsın. sadece bir güruha saldırmak olmaz. kenan evrene bişey dediğim de yok ancak ülke devlet bazı gruplarca bu kadar öndeyse kenan evren adı hala bazı yerlerde yaşamakta. madem adam yargılandı madem sevilmedi bari adı da silinseydi. (bkz: kenan evren kışlası) orayı kaldırdıktan sonra kılıçdaroğlunun adını daha sonra kaldır o zaman.
devamını gör...
kahramanmaraş başkent olmayı garantiledi.
devamını gör...
siyasetçiler olarak hepiniz toplanıp bi çıkın şu hayatımızdan ya. iktidarı da muhalefeti de allah aşkına bi artık bırakın bizi ya. üniversitelere(özellikle üniversitelere), sokaklara, caddelere isim olacak ne başardınız ya? milleti delirttiniz kronik stres hastası yaptınız anca.
devamını gör...
en az bir bulvara kemal kılıçdaroğlu adını vermek kadar ahmakçadır. bırakın artık sürekli cadde, bulvar isimleriyle oynamayı!
devamını gör...
her boyayı boyandık da bir fıstıki yeşil mi kaldı? (bkz: yapılması gereken her şeyi henüz tamamlamadan konuyla direkt ilişkisi olmayan şeylerle de uğraşmaya gerek yoktur.)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kemal kılıçdaroğlu bulvarı'nın milli irade bulvarı olarak değiştirilmesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim