bir kurt türü. bunlardan en meşhur olanı 2000 yılı nisan ayında blactail platosunda dünyaya geldi. 1 yaşına bile giremeden başka bir kurt sürüsü tarafından bölgeden atıldılar. aileden birkaç kurt öldürüldü, kara kurt ise kaçmayı başardı. 2002 yılında druid sürüsünü gözüne kestiren kara kurt, 2004 yılında druid liderleri ölünce sürüye katıldı. kardeşi sürü liderliğini üstlendi ve kara kurt sürü sorumluluğu almaktan kaçındı. hayden vadisinin kurtları lamar'ı almak için druidleri sıkıştırıyorlardı ama alamadılar. blacktail platosunu işgal eden sürü lamar vadisini de işgal eder ve kara kurt hasmı olan sürüyle ikinci defa karşılaşır. bu kez kaçmayıp savaşsa da lamar vadisi yine de işgal edilir. kara kurt, kardeşi ve iki druid ile başka bir bölgeye giderler. bu süreçte sürünün başına kara kurt geçecektir. 2006 yılında güçlü bir şekilde topraklarına gelerek işgalcileri bölgeden atar. işgalciler kara kurdun doğduğu toprakları olan blacktail platosunda da barınamaz. kara kurt, ailesi ve sürüsünü alarak kendi topraklarına götürür. diktatörlüğünü dayatan kara kurt, kardeşinin kızlarının erkek arkadaşları olan kurtları bölgeden kovalaması sonrasında kardeşi tarafından druid sürüsünden kovulur ya da kendisi sürüyü terk eder. druid sürüsünden 5 kurt kara kurdun peşinden gider. rakip sürülerinin bölgelerinde korkusuzca dolaşırlar. 2008 yılında kendisine sürü oluşturan kara kurt 2009'da bölgesini denetlerken tek başına rakip sürünün saldırısına uğrayarak kendi topraklarında hayatını kaybeder. böylece 2006'da başlayan kara kurdun diktatörlüğü 2009 yılında sonlanmış olur.
devamını gör...
belgeseli olanı, saddam hüseyin gibi 2000 yılında nisan ayında doğmuştur ve 2006 yılından sonra diktatör olup diğer kurt sürülerinin işgal ettiği bölgeyi geri almıştır. 2009 yılında öldürüldükten sonra kara kurt rejimi bitmiştir.
devamını gör...
(bkz: 302 numara)
devamını gör...
(bkz: ebrar)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kara kurt" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim