sayfaların indexlenip arama motorlarında çıkması birkaç günü bulabilir, sıraya göre ilerler bu. her tanım ve başlık saniyesinde google'a düşmez.
devamını gör...
google'a kafa sozluk/kafa sözlük yazınca da çıkmıyor diye karşılı verdiğim sorunsal.
devamını gör...
bu işlerde olduğumdan dolayı cevaplayım. google son dönemlerde manual index olayını bitirdi. özellikle şu son 2-3 aydır google botları inanılmaz rezalet. siteye geliyor lakin indexlemiyor. sıralamaya almıyor vs vs. google bu sorunu black friday'den önce çözeceğini söylemişti lakin hala durum aynı. zaten sözlük sitelerinin seo'su zamanla oturur. burada yazılan çoğu şey kısa metinlerden oluştuğu için , google hepsini birden indexlemez. domain ne kadar otoriterleşirse sıralamada o kadar üste çıkar. demem o ki paraları bassanız da google seo ve otoriteye bakıyor. kafa sözlüğün indexlerini görmek isterseniz google'a

site:kafasozluk.com yazmanız yeterlidir.
devamını gör...
indexlenince, seosu vs. zamanla oturur.
devamını gör...
google botlarının bizi çok sallamadığını gösterir. zamanla olacaktır daha çok yeniyiz.
devamını gör...
şuana akdar 2400 sayfa indekslenmiş. zamanlar artacaktır.

kaba olarak google robot hareketi şu şekildedir.

bir siteyi bildirirsiniz gelir inceler, geri döner. bir süre sonra siteye tekrar gelir bakar. bir değişiklik yoksa atıyorum 10 gün sonra geldiyse 20 gün sonra tekrar gelir. bir değişiklik varsa 5 gün sonra gelir. değişiklik varsa 3 gün sonra tekrar gelir. böyle böyle o süre kısalır artık anlık değişikliklerin hepsi indekslenir hale gelir. tabi bu indexlemede farklı etkenlerde mevcut. bu gelişim devam ettiği sürece indeksleme sorun olmayacaktır.
devamını gör...
bu sorun değildir süreçtir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"normal sözlük’te yazılanların google'da gözükmemesi sorunsalı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim