evet yiğitlerim aslanlarım. bundan sonra sol frame'e magazin başlıkları açarak küfür yemek yerine, tüm magazin haberlerinizi buraya yazabilirsiniz.

saygılar sevgiler.
devamını gör...
kim kiminle kaçamak yaptı,sevgilisinin yatağını gülle donattı. yazıyoooorrr yazıyooooorrrrrr.
devamını gör...
dün buralar çalkalandı ama mevzuyu anlamadım bir yazarla ilgili..
devrim oldu en son rozetler pek beğenilmedi (ben beğenmedim kafama göre haber yapıyorum)benden de hiç magazinci olmuyor şimdi anladım.
bir de çaylak mevzusu var kafa sözlük'te epey çalkalanma oldu.şimdilik bu kadar yeni haftada magazin niteliğinde bir olay yaşanılırsa şok şok şok diye haberdar ederiz.
devamını gör...
ismini veremeyeceğim bir kaynaktan aldığım duyumlar hi my i run kullanıcı adlı moderatörün yakın zamanda moderatörlüğü bırakıp, sözlük işlerinden elini eteğini çekeceği yönünde. en büyük gerekçesi olarak kıdemli moderatör eyluling ile aralarında geçen bir takım mevzular olduğu söyleniyor.

ayrıca patagonyalı kullanıcı adlı moderatörün ise iko kullanıcı adlı kurucu adminin desteklemesiyle yönetimi devralıp, hakim olan turuncu rengi sarı üzerine lacivert font olarak güncelleneceği bilgisi var.

ben değil, onlar söylüyor.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kafa magazin" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim