herkesin aklındaki bir soruyu çözmek için bu başlığı açmak zorundaydım.
bu entryi okuyan çoğu türk genci astrolojide bahsedilen kova yani aydınlanma çağına giriş yapacak sayemde erkekler, kadınlara 100 yıl daha yaklaşabilecek medeniyet konusunda.

kadınlar kışın mini etek ve çorap giyince üşümüyor mu diye soran erkeklerimizin olduğunu biliyorum malum kendileri kadınlarla konuşamaz ama sorsan hepsi tam bir don juan, fındık kıran...

kışın giydiğimiz o çoraplar aslında termal olduğu için üşümüyoruz ama erkekler o çoraplara bakarken maddenin arkasını görmeye yani bacaklarımızı görmeye çalıştıklarından ( suphanallah her biri bi süperman sanki) bu ayrıntıyı hiç anlamayacaklar onlar sadece hafızalarını gördüğü görüntüyü nakşedip akşam için stok görüntü atıyorlar.
devamını gör...
futbolcularda kışın şort giyip futbol oynadığından pek garipsenmeyecek durumdur.
ayrıca çoraplar ısıtıyor.
tatlı yürekli erkekler üşüyorlar zannetmesinler lütfen.
devamını gör...
kadınların genelde ten rengi de olsa çorap giyerek üşümekten kurtuldukları durumdur.
o naylon çoraplar nedeni ile falzası ile sıcak bile oluyor hatta.
devamını gör...
sırf bu yüzden bir gün dayak yiyeceğim bir kadından çünkü ne zaman görsem yanına yaklaşıp, abla kurban olayım üşümüyor musun cırcır olacaksın etme kurban olam diye yalvarmak istiyorum. kötü niyet değil ben çok üşüyorum ve herkesinde üşüdüğünü düşünüp yalnız olmadığımı sanarak mutlu olmak istiyorum
devamını gör...
kışın giymeyi daha çok seviyorum ben mini eteği. canlarım benim zaten kat kat fazladır kışlık minilerim yazlıklardan. genelde ince çorapla giyerek daha resmi ve seksi olurken, ara sıra opaklarla da günlük ve sevimli kombinler yapıyorum. kısacası fonksiyonel ve sevdiğim ve tercih ettiğim bir durum.
devamını gör...
havalar eskisi gibi soğuk olmuyor zaten muz çorapla beraber yaparsa daha hoş olabilir dediğimdir.
devamını gör...
mini etek giysisinin yazlık-kışlık olanı varmış öğrendiğim tartışma konusu.
devamını gör...
kadını gözünde objeleştiren erkek düşüncesi.
devamını gör...
kimseyi ilgilendirmeyen sıradan bir durumdur.

kadın, istediği zaman, istediği şekilde giyinebilir. kimsenin en küçük bir psikolojik baskı yapmaya hakkı yoktur. kendini öyle güzel ve şık hissediyordur, öyle mutlu oluyordur, öyle keyif alıyordur ya da belki soğuğu seviyordur kime ne.
devamını gör...
bence işin sırrı kesin ince çorap. başlık sahibi hala bu meraka sahipse bunu bir denemeli. aldığı sonucu merak etmiyorum. umarım bir kadına yakışdığı kadar yakışır kendisine. (bkz: bgv)
devamını gör...
ten rengi bir tayt üzerine ince siyah çorap giyilerek üşümeden etek giymeyi kolaylaştıran çözüm dolayısıyla olabilecek bir durumdur.
devamını gör...
gayet normal ve karşılaşılması muhtemel bir durumdur. kimseyi de ilgilendirecek bir husus değildir.
devamını gör...
kuzey avrupa ülkelerinde sık görülen bir durum.bünyeleri kuvvetli çok serin havalarda bile giyebiliyorlar.
devamını gör...
önümüzdeki kış popom açık gezerek bu durumu ileriye taşıyacağım. madem bu kadar konuşuluyor bari yüce türk toplumunun kelimeleri boşa gitmesin.
devamını gör...
bir ara bu soruyu ben de düşündüm. yolda gidiyorum önünden geçtiğim evden karlı havada benim götüm donarken minili bir kadın çıktı. bu havada hiç üşümüyor mu bu diye düşünürken taksi yanaştı kız bindi gitti. sonra kafede arkadaşla otururken kafenin önüne yanaşan arabadan yine minili bir kız sevgilisi olduğunu tahmin ettiğim bir erkekle indi. kafede her taraf ısıtıcı üstün kalın olsa imkanı yok oturamazsın yanarsın. zaten gece sonunda kızı yine erkek arkadaşı evine bırakacaktır. veya taksiyle falan dönecektir. büyük ihtimalle evde de kombi cayır cayır yanıyordur. ışte o an çözdüm olayı hiç kış görmüyorlar ki.

bir de olayın şu boyutu var erkeklerde yağ tabakası kasın altında deri-kas-yağ diye gidiyor ama kadınlarda ise kasın üstünde deri-yağ-kas diye sıralanıyor bu yüzden onlar erkekler kadar çok üşümüyor.
devamını gör...
sadece üşüyüp üşümediklerini aşırı merak ettiğim hemcinslerimdir
devamını gör...
altına tayt giyildiği sürece neden olmasın diye düşünüyorum. (bkz: herkesin hayatına kimse karışamaz)
devamını gör...
genelde ten rengi kalin corap veya tayt uzerine ince corapla giydigimiz icin gotumuz donmuyor saygideger beyler. tabi giymeyen de var ama eskisehir ayazinda kisa kollu tisort ve corap bile giymeden mini etek giyenleri gorunce saskinliktan konusamamistim bi kac dakika.
devamını gör...
sevgili yobaz feminist kardeşlerim ; bu başlıkta merak edilen şey kadının iffeti değildir . bu başlıkta merak edilen kadınların bu olayı nasıl üşümeden yapabildikleridir. gerçekten kişi kendinden bilirmiş işi.
devamını gör...
genşlerr, nano teknoloji çok gelişti. bazı kalın külotlu çoraplar bizim askerde giydiğimiz kazak misali içliklerle aynı derecede soğuktan koruyabiliyor, raad olun. ayrıca kadınlarımızın sistit olmasından bu derece endişe duymanız eminim onları duygulandıracaktır.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kadınların kışın mini etek giymesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim