son günlerde erkeklerin kadınlara yönelik şiddet içerikli açtığı başlıkları görüyoruz maalesef. haberlerde izleyince onaylamadığımız tüü dediğimiz şeylerin sözel halini burada sergiliyorsunuz. şiddet fiziksel değildir sadece.
devamını gör...
kadın düşmanlığı yapanların beyninin içinde ne olduğunu biliyorsunuz siz.

ama annelerine küfredecek olsanız savunmaya geçecek olan iq'su
yerlerde sürünen cinsler.
devamını gör...
kafa sözlük büyük meriçler toplantısında alınmış bir karar.
devamını gör...
t: feminist yazar beyanı.

biz: tamam.
devamını gör...
yok çirkin kadın yok evlenilmeyecek kadın nedir bu ya sürekli değerlendirin yargılayın. kırmadan üzmeden öldürmeden sevemiyor musunuz.
devamını gör...
ucuz feminizm kokan başlık. bir erkeğin ruhsal sorunları olmadığı sürece genel olarak kadınlara düşman olması gibi bir durum söz konusu olamaz. misal ben kadınlar salaktır dersem kadın düşmanı olmuyorum.
devamını gör...
#257146 feministlikle bagdaştırmanız gülünç. zira tüm erkeklerin kötü olduğunu düşünmüyorum. sadece bazı erkekler bu tarz başlıklar açarak saçma yorumlar yapıyor. bu yazarlara destek vermeyen erkeklerde var.
devamını gör...
kadının, bedeni üzerinden, giydiği kıyafetinden, yürüyüşünden, süslenmesinden, yazdığı yazıya kadar laf edip espri yapıyorum yeaa diye savunan ve kadın cinayetlerine karşıyız yeaaa diye yalancıktan savunma yapıp; ilgi budalası, egosu tavan yapmış kişilerin açtığı başlıklara itibar etmememiz ve izin vermememiz gereken durumdur.
devamını gör...
sayın yazar arkadaşlardan ricamız lütfen ama lütfen burası anonim diye kadınlar ile ilgili aşağılayıcı kötü sözler söylemeyiniz.
sonuçta burada herkes yazmak, bilgi paylaşmak, eğlenmek, kafa dağıtmak için var. saçmalıklarla dolu olmasın.
devamını gör...
yok şunu yapan kadın yok böyle kadının amacı bla bla bla... cinsiyetçi ve kaba paylaşımlara göz açtırmamaları lazım yönetim olarak yoksa sözlüğün küfürsüz olmasının hiçbir anlamı kalmıyor. zaten insanların sözlüklerde bıktığı toksikliklerden biri buydu. sözlükler arasından sıyrılmak ve kaliteyi korumak istiyorsanız bu ''incell'' arkadaşların kökü kazınmalı.
devamını gör...
#257159
elbette düşman olmuyorsunuz da mesela ben şimdi size salak desem... nasıl oluyor tam olarak düşmanca ya da hakaret olmaması için?
erkekler salak deyince mi karşılığı oluyor.
ama ben şu an sadece bir kişi için böyle düşünüyorum.
aaa, tamam belki de olay buradan geliyor. birine söylemediklerinizin bütünü, kadınlar oluyor.
devamını gör...
kadına düşman eller kırılsın. başlıklara karşı omuz omuza. x3 tekrar.
devamını gör...
sözlükte feminist istemiyorum isimli bir başlık açmayı düşünmeme sebep olan başlık. ama muhtemelen başlığım silineceği için açmıyorum.
devamını gör...
her türlü düşmanlığa karşıyız. biz düşmanlığa değil, muhabbete geldik.
devamını gör...
bu goygoylar kabak tadı verdi artık.
devamını gör...
sözlüğün çürük portakallarını altına yazılan tanımlarda görebileceğiniz başlıktır. "kadın şöyledir", "kadın böyledir" den başka cümle kuramayanlar için "sözlüğü feminist yapma", "sizleri meriç yapacağız" olarak algılanması normal. şaşırmıyorum ben artık.
devamını gör...
sözlükte feminist olmasını istemiyorum diyen arkadaş eşitliği de istemeyen arkadaştır.
yani "biz*erkekler, kadınları yedikleri, içtikleri üzerinden eleştirelim ve onlar sessiz olsunlar hatta küçük görünenler bizlermişiz gibi erkek haklarını savunmak için başlık açalım." diyen arkadaşlardır. feminizmi bilmeyen arkadaşlardır.
"feminizm; tanım olarak, erkeklerin ve kadınların ekonomik, sosyal ve siyasal alanlarda eşit fırsatlar ve haklara sahip olmaları gerektiği inancıdır."
~ emma watson
e-ş-i-t-l-i-k. eşitlik.
devamını gör...
kadınlar eleştirilemez, mükemmel varlıklar mıdır? bu pozitif ayrımcılığa kim dur diyecek sonra?

bunu eleştirenlere(kadınlar şöyledir, böyledir) değil de direkt düşmanlık yapanlara söyleyiniz. sevgiler, saygılar.

anlamayan kadınlar olmuş.

(bkz: kadınların takım oyununa aykırı tutumu) eleştiridir.

(bkz: kadınlar yok olsun)
kadın düşmanlığıdır.
devamını gör...
hakareti ve eleştiriyi birbirine karıştıran, cinsiyet eşitsizliğine ve kadınların ötekileştirilmesine karşı çıkanlara "eleştiri de mi yapmayalım?" şeklinde saçma sapan, bilinçsizce cevap veren, "kadınlar şöyledir, böyledir." şeklinde genelleme yaptığında eleştiri yaptığını zanneden insanların doluştuğu başlık.

eleştiriyle hakaret arasındaki farkı bir öğrenemediniz.
devamını gör...
kadınlar eleştirilemez mükemmel varlıklar değildir. pozitif ayrımcılık durdurulması gereken veya yanlış bir şey değildir. kadınlar şöyledir, kadınlar böyledir diye saçma sapan genellemelerinizi kustuğunuz başlıklar da "kadın düşmanlığıdır.". ben bir kadın olarak sürekli cinsiyetimin zihninizdeki zehri döktüğünüz bir imge haline getirilmesini istemiyorum. sol taraftaki başlıklara her baktığımda "bakalım bugün kadınlara ne sallamışlar?" demek istemiyorum. bu saçmalıkları "eleştiri" olarak görüyorsanız sevginiz de saygınız da sizde kalabilir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kadın düşmanı başlıklara izin vermeyeceğiz" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim