1980 doğumlu ve 1.93 boyunda olan navarro ispanyol ekolünün en önemli oyuncularındandır.2002 yılında draft edilmiş ancak barcelonada kalmayı tercih etmiş akabinde 2007 yılında eski takım arkadaşı pau gasol'ün tavsiyesi ile memphis grizzlies forması giymiş ve oldukça iyi bir performans göstermiş ancak ispanyaya geri dönmüştür.euroleague de ve ispanya milli takımında oldukça etkili oynamıştır.milli takım ile çeşitli derecelerde 9 madalya kazanmıştır.sayısız kişisel ödül ile ödüllendirilmiştir.
devamını gör...
euroleague tarihinin hala en çok üçlük atan oyuncusu. gözyaşı damlasıyla imzasını her maç atan eski barcelonalı. kariyerinin son yıllarında kendisine barış hersek muamelesi yapılmış olsa da o bir euroleague efsanesi.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"juan carlos navarro" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim