oyunculuk hayatına 10 yaşında başlayan amerikalı aktör ve yapımcı. 57 filmde oynamış ve 19 filmin yapımcılığını üstlenmiştir. özellikle ekim düşü ve pers prensi: zamanın kumları adlı filmleriyle benim de gönlüme taht kurmayı başarmıştır.

bence çağlar ertuğrul'un amerika şubesidir.

fark yok gibi, değil mi:

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
ilk kez "yarından sonra" filmi ile tanıdığım oyuncu.
devamını gör...
oyunculuğuna ve kendisine hayran olduğum kişi.özellikle brokeback mountain filmindeki performansı gerçekten göz dolduruyor.
devamını gör...
(bkz: enemy) ve (bkz: prisoners) filmlerindeki başarılı rolüyle beğendiğim oyuncu. ayrıca yönetmen (bkz: denis villeneuve) kadrolu oyuncusu.en çok rol aldığı filmlerin türü genelde gizem gerilim oluyor. oynadığı filmlerdeki mistik ve karanlık hava ona baya yakışıyor.
devamını gör...
nightcrawler (gece vurgunu), prisoners (tutsak), southpaw (son şans), zodiac, end of watch (tehlikeli takip), prince of persia (pers prensi), source code (yaşam şifresi), the day after tomorrow (yarından sonra), life (hayat), okja gibi filmlerde izlediğim; oyunculuğunu ve oynadığı filmleri beğendiğim aktör.

genellikle değişik senaryolu rollerde karşımıza çıkıyor, hep aynı adamı oynamıyor. oynadığı filmleri izlediğinizde kolay kolay bu neydi şimdi demezsiniz, memnun bırakır.

nedendir bilinmez kendisini bazı konularda colin farrell'a benzetiyorum. bence ikisi de iyi aktör, iyi filmlerde oynuyorlar ama oynadıkları filmler başyapıt/kült derecesinde olmadığı için bir türlü beklenen patlamayı yapıp top class kategorisine giremiyorlar.
devamını gör...
kendisini ne zaman bir filmde görsem burnuma buram buram ter kokusu çarpıyor, bu adamın leş gibi koktuğunu düşünüyorum.
devamını gör...
şey değil mi dostum bu ?
yine kovboylar yine ben..
yine "vursam" bul bi "beden".
(bkz: brokeback mountain)
devamını gör...
taylor swift’in “all too well” şarkısında bahsettiği gucci atkısına el koyan kişidir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"jake gyllenhaal" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim