--- alıntı ---

itü rektörü prof. dr. ismail koyuncu ile katar üniversitesi rektörü prof. dr. hassan al-derham arasında imzalanan mutabakat anlaşması, bilim ve eğitim alanlarında işbirliğini arttırmak üzere, türkiye'nin katar büyükelçisi ve katar üniversitesi rektör yardımcısı'nın da katılımı ile video konferans aracılığıyla imzalandı.

--- alıntı ---

alanında çok iyi, prestijli üniversiteler varken ne diye bunla yapılıyor.
devamını gör...
demek ufak ufak unilerde katarlılar tarafından kuşatılıyor.
devamını gör...
avrupanın en dandik üniversiteleri bile en üst düzey üniversitelerle ortak proje geliştirirken,sanayiyle anlaşıp fon sağlarken,en önemlisi gerçekten bilim üretirken bizim üniversiteler torpil yuvasına dönüşmüş ağır bürokrasinin oluştuğu hantal dershanelere dönüştü.valla katarda olsa bir yerlerden başlamak lazım bu iş böyle gitmez.

bakın buna da durumun ne kadar kötü olduğunun farkına varın
devamını gör...
yine bir şeyleri pazarladılar galiba, hadi hayırlısı. borsa yine çıkar bu habere, itü'yü neden borsada işleme sokmuyoruz? iyi para eder aslında.
(bkz: ticari zeka)
(bkz: yerli ve milli teknik üniversite)
devamını gör...
öncelikle türkçemize özen göstererek başlık açmanızı istirham ediyorum.

gelelim konumuza. neden başka üniversite değil de katar? çünkü katar artık türkiye'nin çıkarlarının bulunduğu bir ülke. maddi yönden sıkışınca imdadımıza yetişiyor. tabi biz de orada asker bulundurarak onları koruyoruz. bu anlaşma da tamamen ilişkileri kuvvetlendirmek adına yapılmış yarı siyasi yarı stratejik bir anlaşma. olay bundan ibaret yiyenim.
devamını gör...
(bkz: katar'da erasmus yapan itülü)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"istanbul teknik üniversitesi ile katar üniversitesi arasında yapılan anlaşma" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim