twitter.
devamını gör...
kafa sözlük, instagram amatemi.
devamını gör...
alternatifini bırak ınstagram'ı olmadan 5 dakika yaşayamayan, girmezse yoksunluk krizine giren bayanlar tanıyorum. bunlar var olduğu sürece köküne kadar reklamı da dayar tüm gizliliği ihlal de eder mal çok çünkü.
devamını gör...
inci sözlük. aynı kalitede.
devamını gör...
pinterest
vsco
devamını gör...
bence alternatif uygulama aramak yerine giderek kullandığınız uygulamaları azaltmaya ne dersiniz? onlarla harcayacağınız zamanı gerçek hayata harcasanız daha mutlu olursunuz diye düşünüyorum
(bkz: sadece whatsapp kullanıyorum o da gidecek 1 haftaya)
devamını gör...
vsco güzel baya. insan suratından çok estetik fotoğraflar, dünya manzaraları görüyorum. ayrıca tanıdık hiç kimse yok. *

şimdi derseniz ki instagramda da dünya manzaraları, estetik fotoğraflar görürsün. ama öyle olmuyor.

özetle vsco.
devamını gör...
vsco
devamını gör...
sevgi açlığına alternatif uygulama.

kimse yanlış anlamasın, bunu kötü niyetle söylemiyorum.

sevgiye ve mutluluğa aç bir toplumuz. bunu yolda yürürken birbirine selam vermek yerine sert bakışlar atan insanları gördükçe anlıyoruz. yol vermek yerine önce geçmek için kabalığın sınırlarını zorluyoruz.

instagramsız yapamıyoruz. iyi bir protesto yapıp instagramı silebiliriz ama bunun yerine alternatif arıyoruz.

ailemizden, arkadaşlarımızdan, sevgililerimizden, eşlerimizden, kardeşlerimizden göremediğimiz sevgiyi, o beğeni sayıları dolduruyor.

kendi hayatımızla doya doya vakit geçirip, yaşadığımız "o an"ın zevkini tatmak yerine ekrandan izliyoruz ki beğeni alsın ve sevgi eksikliğimiz dolsun.

insanlara ne kadar mutlu olduğumuzu, ne kadar güzel olduğumuzu, ne kadar güzel tatil yaptığımızı gösteremeye çalışıyoruz ama neden gerçekte, "o an"ın içinde o duygu tatmıyoruz?

ben size çok güzel bir alternatif uygulama söylüyorum. garantili.

koyun telefonlarınızı cebinize. toplanın dostlarınızla, sevdiğiniz insanlarla veya ailenizle; toplantınızın, o an yaptığınız etkinliğin tadını çıkarın. hem de hiç kaydetmeden telefonlara. aslında kaydediyorsunuz; hafızanıza. öldüğümüzde o fotoğraflara siz bakamayacaksınız. başkaları baksa ne anlamı var sizin için?
devamını gör...
sevgili nezih insanlar, alternatifi aramak yerine uygulamayı telefondan silseniz "ne gereksiz bir şeymiş" diyeceğiniz için başka bir uygulama arayacağınızı düşünmüyorum.
devamını gör...
gerçekten kaliteli fotoğfafsa amaç flickr ve 500 px tercih edilebilir.

www.flickr.com/explore

500px.com/popular
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"instagram'a alternatif uygulama" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim