teklifi yapan moderatör arkadaşıma buradan da teşekkür etmek istedim. online sürem yüksek, lâkin teknik olarak moderatörlük yapacak bilgi birikimimi yeterli görmediğim için reddetmeyi uygun gördüm.

şu an aktif arkadaşlardan başka bir aday bakılıyor. uygun birinin bulunması dileğiyle...

edit: lan bi küfür yemediğimiz kaldı trolldü lanet olsun bir daha yapmicam.*
devamını gör...
ben de sözlüğün bizim tarlaya kurulması teklifini reddetmiştim. pişman mıyım? evet çok pişmanım. iyice düşünmeden karar almayınız.
devamını gör...
bana da gel sözlüğü üzerine tapulayalım dediler. benjamin, iko allah ne verdiyse herkes bir yerden teklif ediyor.
olmaz efenim dedim ben de.

tapu vs işleri, burs durumumu etkileyebilir.
devamını gör...
aldığı teklifi tüm sözlüğe duyurarak egosunu tatmin etmeye çalışan yazarın açtığı başlıktır. neymiş buradan da teşekkür etmek istemişmiş... geçin bu işleri bunlar hep palavra.
devamını gör...
(bkz: hele hele)
devamını gör...
an itibarı ile istanbul'dan hissedilmeyendir*

tanım : olmayan.
devamını gör...
(bkz: bundan bize ne olması)
devamını gör...
yine birgün böyle kahvedeyız. "abi gel holdingin başına geç" dediler. "hayır" dedim. "tüm holdingi istiyorum, öyle kıytırıktan müdürlük tarzı ayak işlerine gelemem" deyip elimin tersiyle teklifi reddedip herifleri de kovdum.
devamını gör...
yani şimdi para gelecek yerden tavuk esirgememek lazım ama parada gelmeyeceği için tavukların telef olmaması çok akıllıca bir seçim.
devamını gör...
(bkz: tabi lan manyak mısın?)
devamını gör...
kim bu teklifi geri çevirdiyse en içten kötü sözlerimi kabul buyursun lütfen! (al nokta koydum oldu mu)

tepeden inme bir biçimde neye göre mod olduğunu bilmediğimiz insanlar bizi anlamaktan uzak şekilde sözlükte at koşturuyor ve sorularımıza kısa cevaplar veriyor! bu bilindiği halde modluk teklifini geri çeviren yazar bi zahmet övünmesin rica edeceğim.
devamını gör...
gece gece bir seks hikâyesinin sonuna geldik, saygılar kardeş, tebrikler. okuduğum zamanı ve giden 3 kb internetimi geri verin derhâl.
devamını gör...
pozisyonunda harcayacağım emeğin garantisi ve karşılığını alamayacağım için teklif edilse dahi kabul etmeyeceğimi düşündürten teyit edilmemiş bir olay. birkaç sözlükte moderatörlük yapmış biri olarak ilk cümledeki o iki durum beni kanser etmiştir. bir gün gruplaşmada ekip ile hem fikir değilseniz direkt pozisyonunuzu elinizden alırlar. bunları gelecek kişilere bir fikir versin “ben nereye katkı sağlayacağım?” şeklinde düşünsünler diye geldiğiniz sözlükte eleştirirsiniz. yarası olup eleştiriyi kaldıramayanlar hakkınızda “ögh, memnuniyetsiz bu” şeklinde bir ifade kullanırlar. hâlbuki bu ifadeyi kullanan kişi, ayağınızı kaydıran kişinin ta kendisidir. yaptığınız eleştiriden kaygı duyduklarında ise o sözlükte açtığınız başlıklar, girdiğiniz tanımlar kısaca hesabınızla hiç orada değilmişsinizdir gibi sildirilir ve yaptığınız katkılara oturma kaslarını kaşıya kaşıya çöreklenirler. özetle teklifi kabul eden kişinin 3 kez düşünmesi ve 4’üncü de karakterinin yapı taşını gözeterek bunu kabul etmesi gerekir. zira esnek değilseniz indi bindi bu ortamlarda harcanmanız kolay olur.
devamını gör...
ziyaaaaaa
çakıyla aslan mı öldürülür!?
devamını gör...
ben de apartman yöneticiliği teklifini geri çevirmiştim.
geri çevirdiklerimden pişman değilim aklım hala reddetmediklerimde.
devamını gör...
(bkz: çok iyi üstat çok iyi de bizene)
devamını gör...
peki bundan bize ne?
devamını gör...
insanların ne kadar anlayışız olabileceğini bu başlıkta görebilirsiniz. genel kültür ve eğitim gerçekten önemli bir kez daha anladık. ironi nedir bilmeyen yazarlarla beraber yazıyoruz. yazık, yazık.
devamını gör...
az önce yaptığım şey. her şeye evet diyemem. kusura bakma sözlük. evet.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"gelen moderatörlük teklifini reddetmiş olmam" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim