2000 yılında beri oynadığım oyun. 24 aralıkta resmi olarak satışa sunuldu. geliştirilmiş özellikleri ile fark yaratıyor. ortak olarak satın aldım ancak memnun kalmadım. 24 lira vererek in- game editörü almama rağmen offline mod sorunu var. ek olarak ilerleyen sezonlarda değişen yabancı kuralları ( türkiye ligi) oynamayı imkansız hale getiriyor . ama neyse ki yaması çıktı.
devamını gör...
beklediğim managerlik oyunudur. o kadar çok detay varki bazen eski oyunları özlüyor insan.
devamını gör...
fiyatı düşünce satın alacağım oyundur. şimdilik 2020 oynamaya devam .
devamını gör...
football manager 2020'ye göre artık bire bir goller daha çok oluyor, kulüpler futbolcular için eskisine göre daha mantıklı paralar istiyor, yönetim ile transfer toplantısı eklenmiş, ben sevdim.
devamını gör...
2020 versiyonunu iş yoğunluğundan yeteri kadar oynayamadığımdan henüz satın almadığım oyun dünyasının başyapıtı.
devamını gör...
hiçbir versiyonunu oynamadığım oyun serisinin 2021 için çıkan yeni sürümüdür.
devamını gör...
her serisini alıp deli gibi oynadığım, ön satışa çıkar çıkmaz satın alıp oynamaya başladığım dünyanın en iyi oyunu
devamını gör...
şuan tarih 23/01/2021 ve ben yeni bir mücadeleye atılıyorum,sv türkgücü ataspor münchen! kuruluş tarihi 1975 olan bu köklü klüp geçen seneki başarısıyla almanya 3.ligine adım atmış durumda,atalanta'daki muhteşem başarısız 1.5 sezonumdan sonra bu hikayesi olan klübü alıp başarılara koşturmak benim için şart oldu,her sezon sonu bu başlığın altına bir not bırakmayı düşündüğüm bu kariyere siz de eşlik edlin istedim,kadrosunda türk oyuncu olarak belki tanıyacağınız sercan sararer ve atakkan akkaynak bulunuyor,hedefimizi yönetime ligi orta sıralarda bitirmek diye iletsekte tabi ki de en tepeyi hedefiyoruz! not:ilk sene transferi kapadım
devamını gör...
2001 yılında başladığım oyunun 2020/21 sezonun kapsayan sürümüdür. oyunda 20. senem, söylediklerime kulak verin tıfıl dimağlar. maç motoru net bir şekilde en iyi haline kavuşmuş. ne olacağı kestirilemiyor ve gerçeğe yakın pozisyonlar yaşanıyor. 2020'de yaşanan abukluklar burada pek yok. örneğin kanattan ceza sahasına giren her oyuncunun kaleye salak salak şutlar çekmesini önleyemiyordunuz. bu oyunda gerçekte olduğu gibi sıfıra inen oyuncular topu penaltıya doğru çıkarıyorlar. transfer konusunda da tekliften önce temsilciye oyunun transfer durumunu sormanız boş zaman kaybetmenizi engelliyor. oyuncular gereksiz çıkışları, ergen tripleri, manita atarları devam etmekte. onu çözememişler. gece gece daha uzun yazmaya üşendim. bunla idare edin artık. ayrıca oyunu genie scout ile oynayan toptur.
devamını gör...
oyun motoru,seride ki diğer oyunlara göre çok daha düzgün olan efsane serinin son oyunu.
devamını gör...
bulaştığım zaman saatlerimi çalan oyun. yıllardır niyeyse bir türlü bu oyunu bırakamadım. evlendim barklandım yok bana mısın demedi. hayır bir de orjinalini alıyorum boşuna para akıtıyorum gibi geliyor ama her defasında hayvan gibi zevk alıyorum. ne bileyim kazanınca mutlu oluyorum kaybedince üzülüyorum. algoritmalardan oluşan bir oyundan ne gibi bir kazancım olabilir ki. bunu bak gibi biliyorum ama yine de oynuyorum saatlerce hem de. bildiğin çiğdem/çekirdek gibi bir şey bu bırakmıyorsun.
2021 versiyonuna gelirsek. olmuş. iyi ve güzel olmuş hem de. 2006 dan beridir oynadığım en etkili versiyonlarından biri. 2008 yılındakinden de buna benzer bir zevk almıştım. oyuncuların taktik düzenlerinize ve onları değiştirdiğiniz andaki hallerine tepkileri çok bariz bir şekilde belli oluyor. güzel konuşursanız gaza gelip etkileniyorlar mesela. tabi 5-0 geride olup 6-5 almıyoruz maçı ama bir canlanma oluyor yine de. oyun 2020 ye göre daha kolay gibi. sanırım bu feedback ile ilgili. mesela takımı ne kadar değiştirirsen aralarındaki bağı o kadar kopartıyorsun. ama aynı kişilerle doğru yerde doğru şekilde oynadığında aralarında bir bağ oluşuyor ve sen bunu taktik ekranında bir çizgi ile görebiliyorsun. güzel düşünülmüş. takım içi liderlik konuları ve nüfuzlu oyuncular daha etkin olmuş gibi takımın iyi gitmesinde. kulüp ile olan ilişkilerimiz de daha bir ön planda sanki. velhasılı kelam oynayın ama oynayana da engel olmaya çalışın.
devamını gör...
yeri geldiğinde internete ne zaman düşer diye bekledik yeri geldiğindeyse paraya kıyıp satın aldık.öyle bir bataktır ki üç ay oynama,oynadığın ilk gece sabah olur birden.
tavsiye: 4-1-2-3 geniş yapın,beklerin birisini modern otomatik birisini iki yönlü destek tutarsanız kanatlara çok destek sağlarsınız.orta,kafa,gol
devamını gör...
neredeyse bir üst versiyonu çıkacak olmasına rağmen steam fiyatı 300 lira. football manager 2022'nin çıkış fiyatı 500-600 bandında olacak sanırım. tam zamanında elimizi eteğimizi çekmişiz.*
devamını gör...
yetiş ya epic games. geçen sene yaptığını bu sene de yap da bir oynayalım
devamını gör...
3 4 ay sonra 20 30 liraya satılıp sonra 2022'si çıkacak oyun.
devamını gör...
türk liginde oynamadığın sürece efsane oyun.

şöyle ki, son güncelleme ile türkiye'deki yabancı sınırlaması ile ilgili düzenleme de oyuna geldi. artık takımda 12 yabancı bulundurabiliyorsunuz. 10 tanesini 18lik kadroya alıp 7 tanesini 11de oynatabiliyorsunuz. tabi bu zamanla bir sonraki sene daha az olacak. bu çok önemli değil aslında daha malca olan şu : ilk 11'de 15 ve 21 yaş arasında üç yıl boyunca kulüpte top koşturmuş bir tane oyuncu bulundurmak gerekiyor. yani alt yapında mal gibi oyuncular varsa onlardan birini yazmak zorundasın.

bir diğer saçmalık türkiye liginde sözleşmesinin bitmesine altı ay kalmış oyuncuya sözleşme oneremiyorsun. ama avrupa ve diğer kıtalardaki oyunculara onerebiliyorsun. ya transfer teklifi yapacaksın ya altı ayı bekleyeceksin.
devamını gör...
amariga'nın oyunlarından biri olduğunu düşündüğüm oyun. biz böyle cm, fm oynarken adamlar scouting diplomaları alıp kpsssiz falan futbol kulüplerine atanıyorlar. biz de yıllarımızı bu oyunlarda harcıyoruz.
devamını gör...
türkiye süper liginde iki üç sezondan fazla oynanması durumunda sinir krizleri geçirten oyundur. illa ben süper ligde uzun kariyer yapacağım diyorsanız yabancı kuralı yaması kurmanız gereklidir.
devamını gör...
amazon prime kullanıcılarına bedavaya verilen oyundur.

amazon prime üyesiyim verdiğim en iyi 8 lira gerçekten. hem prime video, hem prime gaming, hem kargo bedava. nefis.

oynamak isteyenler gidip bedavaya sahip olabilirler.
devamını gör...
bundesliga'nın gerçekten sıkıntılı olduğunu düşünüyorum bu oyunda. kariyerimde ligue 1 ve la liga'dan takımlar çalıştıran ve kompakt futbolla kalesini sağlam koruyan bir adamdım ben ne zaman ki bu lige geldim işler sarpa sarmaya başladı ne kadar kaliteli defans alırsanız alın aptalca pozisyon alma hatalarıyla karşılaşıyorsunuz rakip hücumcular ceza sahanızda resmen fink atıyorlar. daha fazla dayanamayınca bastım istifayı, bundesliga pişmanlıktır
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"football manager 2021" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim