en çok da arabalar için geçerli olan durumdur. hani hiç olmayacak yerden o araba sayesinde çıkabilmişsindir anlarım da yani arabam arabam benim arabam modunda takılanlar var tr de tek falan hasss be kardeşim aynısından fabrikadan kaç tane çıktı iki görüş kamerası taktırdın diye neyin özeli bu?
devamını gör...
(bkz: seri üretim cevşen takmak)
devamını gör...
ağaca, taşa toprağa tapılan dinler var.
heykele tapılan dinler var.
helvaya tapanlar var.
varoğlu var iken tek derdimiz arabaya değer verilmesi mi dedirten başlık.
devamını gör...
son zamanlarda robot süpürgelere karşı böyle bir akım başlamıştır. katya, hatçe, sebastian vb. isimler verip; ben kahvemi içerken o evi süpürdü - xdxd, gülücük gülücük, güneş gözlüklü emoji - eşliğinde hikayeler paylaşıp; üzerine bebek, kahve fincanı gibi yerleştirmeler yaparak hava atan insanlar doluştu instagrama. kime sorsan evimizin yeni üyesi diye bahsediyor. çamaşır makinesinde farkı yok, elektrikli gırgır hepitopu. durduramıyoruz efenim varoşluk akıyor.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"fabrika üretimi şeylere maneviyat yüklemek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim