bazı oyunlar vardır efsanedir. efsane olmasının sebebi size vadettiği keyfin yıllar sonra bile sürmesidir. bazı oyunların sağlam bir oyuncu kitlesi vardır ve o oyuna bağlı olurlar. dünyanın en yeni oyunu da çıksa o bağlı oldukları oyunu büyük bir zevkle oynarlar.
ets 2 tam öyle bir oyun işte. millet kafayı yemiş gibi tır sürüyor evine kokpit kuruyor. geceleri ağzında sigara ferdi tayfur dinleyerek yolculuk yapıyor. bu aralar çok araştırdım çok izledim ve heves ettim. oyunu satın alıp oynayacağım. bu oyunun kurdu olan arkadaşlar mutlaka burada vardır. direksiyon olmadan oynarsak bir şey olur mu. tavsiye eder misiniz. aydınlatan dostlar olursa mutlu olurum.
devamını gör...
nice geceler sigaramı yakıp uzun yol yapmama sebep olmuş oyundur.
devamını gör...
eğer 900 derecelik bir direksiyon setiniz yoksa diğerleriyle oynamamanızı tavsiye ederim. 180 derecelik direksiyon setim var, oynarken nispeten keyif alıyorum fakat o kadar çok oynadım ve alıştım ki gerçek araba direksiyonuna hakim olamıyorum bu alışkanlık yüzünden. buna alıştığım için gerçek direksiyonun başında oturduğumda gemi dümeni gibi çeviriyorum.
devamını gör...
promods + rusmap mod kombinasyonları ile birleştirildiğinde uçsuz bucaksızmış gibi olan zaman öldürgeci. içindeki beyaz atletli şöförü ortaya çıkarmak isteyenlerin vazgeçilmezi.
devamını gör...
bu oyunu oynarken içtiğim süt rakı gibi gelirdi. açardım arkaya da arabesk yollar dinler ben anlatırdım.
devamını gör...
10 tl satılan oynanması için güzel bir pc gereken her harita için ayrı bir ödeme yapmanız gereken oyundur kendisi.konsol yoksa zaten hiç keyif vermez.
devamını gör...
çıktığından beri oynadığım, hatta online olarak oynadığım favori oyundur. kısaca tanımı tır simülasyonu oyunudur. sağımda solumda yapılan kazalar, bazen benim son gaz hızla giderken bir yerlere girdiğim zevkli bir oyun. tabii genelde teslimatı tek parça yapıyorum ama bazen bilerek hızlı gidip kaza yapmak eğlenceli oluyor.
devamını gör...
canım ne zaman sıkılda müslüm gürses veya bergen eşliğinde calais duisburg arasında gidip gelirim.
devamını gör...
öyle herkes oynayamaz bu oyunu. oynayacaksan 2 kıyafet seti var. ya sıfır kol atletli olacaksın ya da sıfır kol atlet üzerine gömlek giyip önünü iliklemeyeceksin. sigara opsiyonlu değil. fiks geliyor. gömlek giyince gömlek cebinde malbuş fiks beliriyor.
açıkçası karakter modellemesinde göbeği beğendim. ayakkabı yerine terlik kullanılması yerinde olmuş. fakat sigara külü düştüğünde tıra zarar vermemesi eksiye düşürmüş.
devamını gör...
gecenin köründe, yine bir gece seyahatinde, arka planda yallah şöför çalarken mesela, insanı bambaşka kişiliklere büründüren oyun.

sanki şimdi sıcacık evinizde bekleyen eşinizi, çoluğunuzu çocuğunuzu, ananızı babanızı özlemişsiniz de kavuşmak için mesafe sayıyormuşsunuz gibi basarsınız gaza. iliklerinize kadar geçim sıkıntısıyla yoğrulur, memleket hasretiyle yanar tutuşursunuz. bir yandan teslimatı yetiştirememe korkusu yer bitirir, diğer yandan da çocuklarınızın kokusu düşer hatrınıza. ama en nihayetinde yepyeni bir gün doğacak, arabaların farları artık birer birer kapanacaktır. nemli gözlerinizin tek dermanı ise herhangi bir doğu avrupa ülkesinin sınır kapısı ve bunun üzerine düşlediğiniz slav kızları olacaktır.

ne kadar modernist olursan ol, kim olursan ol, tırcı olursan anadolu'nun bağrından kopup geliyorsun arkadaş.*
devamını gör...
scs software tarafından çıkarılan, tırcı olma fantezime izin veren simülasyon oyunu.

uzun yol, gece yolculuğu, kafa dinlemek... bir de kolumu camdan çıkarıp, arada o kolun ucundaki elimle sigara sömürsem tam olacak sanki.

bu arada, çok keskin virajlara benim gibi 80'le girmeyin. sonuç trajikomik oluyor.
devamını gör...
daha önce hiç kamyona binmedigimden bana da çok zevkli gelen oyundur.* oyun bir kamyon simülasyonu. ıçerisinde 7 adet lisanslı kamyon markası bulunuyor. başlarken kendinize bir profil açiyorsunuz. burada isminizi , şirket ismini, çekiciyi, şirketin logosunu seçiyorsunuz. daha sonra başlama şehri seçiyorsunuz ve seçtiğiniz çekici ile küçük bir sefer yapiyorsunuz. bundan sonra bankadan kredi ve şirketlerden iş teklifleriyle oyunu oynamaya başliyorsunuz. oyun avrupa yollarında geciyor ama satın alacağınız ek paketlerle oyunu iskandinavya'da veya iber yarımadası'nda da oynayabiliyorsunuz. 2019 yılında yayınlanan road to black sea pakedi ile oyunda türkiye'den de 3 şehir yer almıştır. güzel oyundur.
devamını gör...
harita ve çevre detayları bir yere kadar keyif vermesine rağmen oyuncuların haklı istekleri gerçekleşmedikçe ara ara terapi niyetine kullanılan bir oyun olmaktan öteye gidemeyendir. yayınlanan harita dlc'lerine rağmen yollara doymuyorsanız promods isimli modu kurarak çok daha detaylı geniş bir haritaya sahip olabilirsiniz. tabi sağlam bir sisteminiz olmalı bunun için.
devamını gör...
efsane oyundur. bu ara bir bakayım eskileri yad edeyim diye takıldım kaldım. bayadır oynamayınca baktım türkiye haritasının ufak bir bölümü gelmiş hoşuma gitti. şu dikkatimi çekti oyunda en ucuz mazot türkiye’de. 0.74 euro falan avrupa ülkelerinde 1.59 euro civarı tabi 10 ile çarpınca yükseliyor. ne kadar eksiği çok olsa bile efsane. aç müziğini gece yolculuğunda pandemi döneminde paris senin berlin benim dolan. evet.
devamını gör...
hipnoz simülatörü aynı zamanda. random elli adamı bir yere koy bu oyun oynanabilir olsun herkes oturur saatlerce oynar.
devamını gör...
bu oyunun bence en büyük ihtiyacı gel gel diye bağıracak birisi. dün rusya'ya helikopter götürdüm yanaşacağım yer sanki iğne deliği on kez denedim beceremedim. ulan biriniz koca dötünü kaldırıp yardım etsin ne olur. helikopter getiriyoruz ne diye buna konserve muamelesi yapıyorsun koy düzgün bir yere oraya yanaşalım.
devamını gör...
altı senedir bıkmadan, usanmadan hala oynadığım bilgisayar oyunu. ilk oynamaya başladığımda versiyon 1.1.1'di. mercedes çakması majestic, volvo çakması valiant, daf çakması dav vardı. her güncellemeden sonra markaların lisansları alındı ve son versiyonlar da lisanslar tamamlandı. her güncellemede yeni çekiciler, parçalar, yollar, yerler, özellikler eklendi. oyun ben ve birçok oyuncuyu ayrı bir hevesle içine çekti. şimdiyse yüzlerce çekici ve şöförüm, onlarca garajım var. artık yaptığım işleri para için değil farklı yük tipleri ve farklı ülkeleri görmek için yapıyorum. menüler arası geçişler artık bu zenginliği kaldırmıyor.
eğer bu oyunda büyümek istiyorsanız yapmanız gereken bazı şeyler var.

1. klavye ile oynamayın direksiyonla oynayın imkan yoksa mouse ile.
2. tek seferlik işlerle oyunu iyice öğrenin.
3. kredi seçeneği gelince ödeyebileceğiniz kadar kredi çekin haciz gelmesin.
4. yetenek olarak değerli ve hassas yük seçeneklerini eşit olarak artırın bunların bitmesine yakın uzun yol becerilerine geçin.
5. km başına verilen ücretin en fazla olduğu işleri yapın.
6. fazla kaza yapmayın yavaş ve emniyetli sürün. oyunun başında fren gücünü en yükseğe getirin ani frenlerde hemen durmak için.
7. tır konusunda tek seferlik işlerde en çok hoşunuza gideni alın ama benim önerim volvo ve scania'dır.
8. yetkinliğiniz varsa ağır yük görevleri yapın parası iyidir.
9. oyunun başlarında şirket olayını çok takmayın ileri seviyede uğraşın.
10. kendiniz en iyi çekiciyi kullanın şoförlerinize daf ve iveco gibi en ucuzlarını verin.

neyse wheller dealers her zaman güvenle yolda. en son ne zaman kaza yaptığımı hatırlamıyorum o kadar iyi sürücü oldum. eskiden kazancımın hepsini kaza masrafına verirdim.

en sevdiğim yollar ve rotalar

italya-fransa-isviçre arasındaki dağ geçitleri
isveç, norveç, finlandiya, danimarka'nın çift şeritli orman yolları.
italya'nın dar caddeleri (en favori sürüş yerim)

bu yolları v8 730 beygirlik bir scania, arkada ağır bir yük ve radyoda güzel bir müzikle gitmek ayrı bir tat veriyor.
devamını gör...
bergen seni gide gele usandım
o virajlı yollarını yar sandım...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
scania s730 çekicimle paris-milano arası mekik dokunduğum tır simülasyon oyunu. kabin aksesuarları paketi ile krone dorse dlc paketi vazgeçilmezimdir.
devamını gör...
bi ara ne oynardım he , en iyi tır simülasyonlarından biridir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"euro truck simulator 2" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim