gayet medeni bir erkek olarak kendini tanıtır bu tip, buna karşı çıkanlara da sus ortadoğulu derler. amma velakin bu saf bilmez ki o doktorlar da ortadoğulu, avrupa'dan falan gelmedi.

kadın doğum ve kadın hastalıkları en başta eşim için kadın doktor tercih ederim. mecbur kalmadıysam, erkek doktor tercih etmem.

neymiş tıpta utanma yokmuş, doktorlar böyle düşünmezmiş, he canım he. bir adet jinekolog bir adet de kadın doğum uzmanı arkadaşım var denk geldiğimiz de paso vajina anlatıyorlar. yok geçen bir hatun geldi ilik gibi yok kalktı valla yok aşırı seksiydi gibi şeyler.

benden tavsiye karınızı veya sevgilinizi erkek jinekolog veya erkek kadın doğumcuya götürmeyin. karınızın vajinasının ta burdan ben öğrendim şeklini.
devamını gör...
"ızin vermek ". evlendi diye kimse kimsenin sahibi degil ki izin alma durumu olsun. baştan falso başlık
devamını gör...
erkek jinekoloğa erkekler mi gitsin diyorsun kardeş nedir? doktorluğun kadını erkeği olmaz meslektir o, mesleğe cinsiyet yüklemeyin. o senin arkadaşlarının sapıklığı...
devamını gör...
(bkz: ortaçağ'da açılan başlıklar)
devamını gör...
derdi olmayan doktora mı gider. doktorun cinsiyeti mi olur. tövbe yarabbim millet mars'a çıktı biz halen neyi konuşuyoruz yahu.
devamını gör...
bu başlığı açan arkadaşın eşine veya gelecekteki eşine sabır diliyorum.
devamını gör...
genelde izin vermeyenler sapık zihniyetine sahip kişilerdir ve kız çocuklarını okutmayıp, "garıma gadın dohtor bahsın, yohsa bahmasın" diyen cahillerdir. hiç bir mesleğin cinsiyeti yoktur, mesleklere cinsiyet yükleyenlerin de yukarıdaki örnekten bir farkı yoktur.
devamını gör...
doktorun cibiliyetsizliginin hesabini da mi kadina soruyonuz arkadas? ona bakarsan urologlar da genel cerrahlar da bu tiynette olabilir. napalim bu yuzden doktora gitmeyelim mi? hep ayni doktora gitme zorunlulugun yok ya begenmezsen degistirirsin.
devamını gör...
meselenin senin arkadaşlarının cinsel ve ahlaki olgunluklarını tamamlayamamış, hastalıktan dolayı ona başvuran insanların sanki onlarla sevişmek için soyunmuş olduğunu düşünmesidir. ne yazık ki sadece soru çözerek jinekolog olunabiliyor. keşke bir alet olsa da insanların zihniyetlerini görüp ona göre onlara yaklaşsak.. ama bu henüz yok. bir de elin 2 davarı böyle düşünse ne, düşünmese ne? bizim umrumuzda mı orda çok uzakta 2 davarın pcosla mücadele eden bedenim hakkında ki yorumları. asdfgjkş
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"eşin erkek jinekoloğa gitmesine izin vermek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim