şimdiye kadar gözlemlediğim kadarıyla kendi ayakları üstünde duran kadınlara karşı daha çekingen olan erkekler, bir kavanoz kapağını bile yardımı olmadan açamayacak kadınlara karşı zaaf sahibi olmuş durumdalar.
devamını gör...
bu tip bir erkekle maço erkek sevdalısı kadın evlenmeli bence. tencere kapak olurlar bence.
devamını gör...
katılmadığım bir başlık. bir ilişki de bir muhtaç olma durumu söz konusu dahi olmamalıdır. herkesin bir beyni var ve bu beyin düşünme ve bazı zorluklara karşı çözüm üretmede kullanılmalı diye düşünüyorum *.
devamını gör...
yalniz buraya bir parantez acmakta yarar görüyorum zira baz kadınlar üniversite mezun oldukları için ve para kazandıkları için kadınlarla erkekler arasındaki temel ilişkiyi görmezden gelebilecekleri düşünüyorlar bu nedenle dep ilişkileri bekledikleri kadar iyi ilerlemiyor.

erkekler kadınların onları bir şekilde üstün bulduğunu hissetme ihtiyacı içerisinde olan varlıklar bu kavanoz kapağı meselesi de aslında doğrudan bununla ilgili bir konu siz eğer ben de seninle eşit haklara sahibim ben de para kazanıyorum şeklinde konuşursanız buda karşınızdaki insanda kendine başkaldırım gibi anlaşılırsa o zaman ilişkide mutluluğun olması çok mümkün olmayabilir.
devamını gör...
şahsım adına gerçek durumdur, ifşa oldum fakat buradaki ana fikir "kendi ayakları üstünde duran kadınlara karşı daha çekingen olmak" gibi feminazi söylemleri değil, derin psikolojik analizler ve aile kavramı teorisi ile edindiğim fikirler neticesinde.
devamını gör...
doğruluğu yüksek olan bir çıkarım veya gözlemdir. iki cinste de aynı sorun var, olayın o tarafından da bakılmalı tabii. fakat ne istediğini bilmeyen, söylediği ile yaptığı aynı olmayanların çoğunluğu erkeklerdir. birçok kişinin gözlemi de bu yöndedir. güçlü, ayağı yere basan birini istiyorum diyen kişileri sonraki gün, ağzını yayarak ‘taaaatlım starbucks’a gidelim mi, oradan da alışverişe geçeriz olur mu’ diyen bilindik karakterdeki kadınlarla çoooook görmüştür bu gözler.
devamını gör...
askeri geleneklerin aile yapısına işlemesinden kaynaklanan durum. evliliği bir çeşit karargah gibi görüp emir komuta zinciri oluşturmaya çalışan erkekler aynı evin içinde ikinci bir yüzbaşı istemediklerinden kadının bir adım geride kalmasını beklerler. kazanılan para ya da meslek haliyle rütbe belirleyen bir erken oluyor. o yüzden de kadının okumamış, para kazanamayan olmasını tercih ediyorlar.
devamını gör...
güç dengesizliği olamayan ilişkilere içelim bu akşamda.
devamını gör...
yalan yok aşırı zeki kadın demek disipline etmek demektir hayatı. sürekli bi memnuniyetsizlik-dırdır-açık arama mekanizması ıyy koşarak uzaklaşmalı.

eğlenceli ve basit bir hayatı arzulayan her aklı başında erkek gibi ben de aşırı zeki kadın yerine uyum sağlayan kadınlarla ilişki kuruyorum. zeka falan hikaye hayatı kolaylaştıran , bir olabilmenin zekayla değil de kalple olduğunu keşfedebilmiş kadınlarda iş var. birbirimize muhtaç olalım daha doğru olur. birbirimizden güç alalım. gerisi gelir.

enteller de sapseksüşş falan yazıp babayı alırlar genelde 10 iqlarıyla.
devamını gör...
kendine güvenmeyen erkekler için geçerli olan durumdur. altında ezilmemek için.
devamını gör...
yüz yıl öncede kalmış olan başlık.

açıklama yapılacak kadar ciddiye almaya bile değmez.
devamını gör...
"siz kendinize muhtaç kadınlar istiyorsunuz biz ise ortadan kaldırılmış cinsiyetçilik, o yüzden anlaşamıyoruz."

(victor hugo'ya selamlarımı ve saygılarımı sunuyorum)
devamını gör...
demek ilişkilerimin dikiş tutmamasının nedeni buymuş. evlenme programlarında " beni taşıyabilecek birini arıyorum" diyen kızları tercih edebilirler.
devamını gör...
denendi,onaylandı bu arada...zaafları var,tekrar ediyorum zaafları.......
devamını gör...
erkeğin kendi ışığına güvenmediğini gösterir.
devamını gör...
ataerkil toplum yapısına sığınarak gücün kendinde olduğunu hissetmek isteyen erkek isteği.

günümüzde kadınlar artık okuyor, çalışıyor, iş kuruyor, kendi başının çaresine bakabiliyor. bir erkekle olmak için gerçekçe muhtaçlık değil, eşit isteklerdir.
devamını gör...
yalnızca benimle kısıtlı değil, herhangi birine muhtaç kadınla birliktelik kurmak istemem. zor zamanları biriyle birlikte atlatmayı tercih etmek farklı fakat birilerine muhtaç yaşayan insandan bana hayır gelmez. kuralım kişiliklerimizi/hayatlarımızı, sonra da onu bir güzel paylaşalım. en güzeli.
devamını gör...
asla böyle bir kadınla olmadım ve olmak istemem.
devamını gör...
muhtaç kadın istemesi değildir o, olsa olsa kimseye ihtiyacım yok tripleri atan kadın istememesi olarak düzelteceğim önermedir.

insan insana muhtaçtır gençler, bunda da bir beis yoktur. ben şahsen sevgilimin sevgi ve ilgisine muhtacım, olmasam yanında işim ne. ha bunlar bir gün biterse arkasından sürünüp yalvarmayacak kadar gururlu, kendine hakim ve toparlanacak kadar güçlü olmak diyorsanız mesele, o ayrı bir konu bence.
devamını gör...
genellikle doğru bir önermedir.
nerede dik duran, her işini kendi halleden ve kimseye yük olmamaya çalışan kadın, yalnızdır arkadaşlar.
(bkz: istisnalar kaideyi bozmaz)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"erkeklerin kendine muhtaç kadınları istemesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim